ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Кои дрехи привличат мъжете

Кои дрехи привличат мъжете

1 от 6 Снимки

1. Обувки на висок ток


Права пола в съчетание с подходящи обувки на токчета са много печеливша комбинацията. Обувката с висок ток издължава крака ви и силуета като цяло, помага да изглеждате по-стройни и сексапилни.

Дрехите са завършек на красивата женска визия. Освен грим, прическата и красиво поддържаните ръце подборът на дрехи е изключително важен. Според проучване около 65% от жените си избират и носят дрехи, за да се харесат на мъжете, а само 35% носят дрехи, които са в съответствие със собствените им усещания.

Всички знаем, че голяма част от мъжете /макар че тенденцията е обратна/ не обръщат особено внимание на модата и на това как се обличат жените. Често те наистина не могат да дадат компетентно мнение за съчетаване на цветовете и модни аксесоари, но със сигурност могат да преценят кога една жена изглежда добре или не.

Избирайте дрехи, които са подходящи за вашето телосложение, подчертайте силните си страни и прикрийте недостатъците си. Чувствайте се винаги секси и желани. А кои са акцентите в женската визия, на които е винаги добре да наблегнете, вижте в галерията горе.

Рейтинг

5 4
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати