ezine.bg»Статии»Мода»Модни Тенденции»Актуални пролетни цветове

Актуални пролетни цветове

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
945521k
Актуални пролетни цветове
Практичен уред за премахване на мъх
Практичен аксесоар за вашия дом:
Практичен уред за премахване на мъх
45.00 лв.
Виж ››

Цветовете за тази пролет са изключително горещи и зашеметяващи. Те радват окото и са напълно в тон с разцъфването на природата. Едни от най-модните цветове са жълто, розово, оранжево, лилаво, зелено и синьо и всички техни нюанси.

Един от най-актуалните цветове тази пролет и цветът мандарина. Той е страхотен и лесно може да се съчетае с други модни цветове. Тоалет в такъв нюанс ще накара жената да изглежда като истинско цвете. Ако пък е прекалено ярък за вас може просто да изберете единствено аксесоари в този цвят.

Цветът на цветето камбанка. Това цвете има страхотен лилав нюанс, леко опушен и с нежни сиви отенъци. Този цвят е актуален не само за дрехите, но е и един от модерните нюанси в гримът.

Цвят кабаре – един от най-красивите пролетни цветове за тази година. Той се определя като розов нюанс на червеният цвят и граничи с яркото розово. Чувствен и изключително секси, този цвят се съчетава прекрасно с цвета на камбанката.

Мраморното синьо е един от най-актуалните нюанси. Може да се опише като морския вариант на синият цвят. Съчетава се страхотно с бяло, бежово и кремаво. Този син нюанс е изключително изискан и елегантен, поради което е напълно подходящ за официални рокли.

Цветът маргарита е великолепен нюанс между жълто и зелено с отенъци на морска пяна. Той е изключително свеж и напълно подходящ за пролетта.

Сладкият люляк е поредния актуален цвят. Той е женствен и ненатрапчив, подходящ не само за дрехи, но и за аксесоари и грим. Добре се съчетава с леки шоколадови нюанси и цвят маргарита.

Какаду цветът е красив нюанс между синьо и зелено. Може да се оприличи на цвета на ясно пролетно небе. Съчетава се с всички пролетни нюанси.

Към модерните цветове се нарежда и нюансът на водното дърво. Това е един неутрален цвят, който съчетава в себе си нюанси на бежово и сиво. Стои изключително ефектно в комбинация с ярки цветове.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати