Туники за едри жени

Туники за едри жени

Много важно е по-едрите и пухкави жени да разберат следното – не бива да се носи малък размер, в който видимо не изглеждате добре, само защото е L, а всъщност да носите XL.

Много по-добър вариант е да сложите точния за вас размер – по този начин ще изглеждате много по-добре, по-привлекателна и по-естествена. В крайна сметка си избираме дрехи, които да ни стоят добре и в които да се чувстваме удобно.

Туниката е идеален вариант за по-едри дами – стои много по-добре от тениска, риза или пък потник. Може да се съчетае с панталон или клин и в магазините има доста голям избор.

Когато си избирате туника, изберете я така, че тя да не е впита в тялото ви, нещо малко по-свободно ще стои по-добре на по-едра фигура. Още по-добре би било ако си вземете туника, която се разширява в долната си част и така прави фигурата ви оптически по-слаба.

Когато говорим за цветове, трябва да уточним следното – белият цвят не е подходящ, тъй като той разширява. Купете си туника в различен нюанс от белия, като това не означава задължително черно. Винаги можете да намерите подходящия за вас цвят.

Дойде ред да поговорим и за щампите върху туниката. Не си купувайте хоризонтално райе – това ще направи фигурата ви още по-широка. По-добрият избор е вертикалното райе – също както тъмните цветове, и вертикалното райе ще намали оптически ширината във фигурата и вие ще изглеждате по-стройна.

Неподходящи са и каретата, когато говорим за туника за по-едра дама. Никакви квадратчета – малки и големи или пък пипит. Ако не сте привърженици на райетата, по-добре се спрете на нещо по-изчистено.

Ако има дами, които се притесняват от по-пухкавите си ръце, могат да си намерят туника, която да е с къс ръкав, а не тип потник. Ръкавът може да бъде от няколко воала, асиметричен, така че да не прилепва до кожата ви и да ви спарва.

Виж повече

Рейтинг

5 12
4 10
3 8
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати