Модерни плажни рокли за лятото

Плажни рокли

Лятото е времето за почивка и коктейли, време за любов - горещи дни с прохладни нощи. Има толкова горещи дни, че понякога се чудим какво да си облечем, за да се чувстваме леко и свободно.

Плажните рокли са прекрасен начин да се спасим от горещината, а и да изглеждаме уникално на плажа. Дължината на роклята през новия сезон, зависи само и единствено от вашия вкус и предпочитание.

Плажна Рокля

През това лято има много широк избор за модерна плажна рокля. Най-хубавото от всичко е, че няма никакви ограничения в дължината. Можете да си купите много къса рокля, а можете да заложите и на малко по-елегантен стил – дълга рокля.

Дори да изберете роклята да е дълга, няма да ви бъде така горещо, както например с панталон. А ако си изберете къса секси рокличка – определено няма да останете незабелязани.

Това, което е от значение през този сезон са цветовете – там нещата стоят така – повече цветове, по-модерно. Не се ограничавайте в багрите, избирайте възможно най-цветните неща и няма да сбъркате. Чудесен избор за плажна рокля е оранжевото, което може да бъде в комбинация със синьо. А защо не жълта рокля със зелени флорални мотиви.

Рокля за плажа

Върха на сезона са лилавите, белите, зелени и сини багри.

Което ни подсеща за следващата точка при избора на рокля – щампите. Те също са без ограничения –ивици, абстрактни форми или пък геометрични фигури – всичко това е актуално през този сезон. Можете дори да се спрете на по-изчистен модел.

Но ако държите да сте най-модерната дама на плажа, спрете избора си на рокля с животински щампи или флорални мотиви.

И последното, което може да ви затрудни в избора на плажна рокля – материала, от който е направена. Тук има условие – намерете си рокля с лека материя. Прозрачни платове с различни форми, дантела и блясък – всичко това е адекватен избор за плажна рокля през този летен сезон.

Пайети, висулки, асиметрични дължини, волани, мъниста всичко това ще стои добре и предвещава едно наистина горещо лято.

Рейтинг

5 4
4 8
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати