Точките отново на мода

Рокля на точки

Има няколко неща, които почти не излизат от мода – тигрово-леопардовите шарки (поне на нашите географски ширини), комбинацията черно-бяло и през последните години оказа се - точките.

Да поговорим по-специално за точките – и през този сезон те ще бъдат на почит и ще ни радват от всяка витрина и всеки магазин – без изобщо да преувеличаваме. Тази година можете да намерите точки върху всичко – потници, блузи, панталони, поли и рокли, бански костюми, обувки, чанти, аксесоари. Точките просто са навсякъде.

Можете да избирате такива, които на вас да ви харесат – малки точици тип калинка, по-среден размер, или огромни точки, които да придават основен акцент на цялото ви облекло.

Комбинацията в цветовете също е безкрайна – можете да намерите най-различни комбинации в почти всички цветове – червена основа и зелени точки, оранжева основа с черни малки точици, и класическото (както вече споменахме неизлизащо от мода, вечно) черно и бяло, като основата може да бъде и от двата цвята.

Бански на точки

Точките могат да бъдат и шарени – особено подходящо е за бански костюм. Най-актуални за тази година ще си останат точки върху полупрозрачни нежни и ефирни материи, най-подходящи цветове пък ще бъдат бежовото, черно и бялото, както и абсолютният фаворит за новия сезон жълтото.

Трудно е да си представим, че точките биха стояли добре на всякаква дреха – ежедневна и официална, но има страхотни попадения с много шик рокли, които носят в себе си елемент на ретро роклите и които изглеждат блестящо с малките точки по себе си. Кройките на дрехите са класически и семпли, затова пък точките придават достатъчно добър вида на всяка дреха или аксесоар.

Не забравяйте, че когато сте решили да се облечете в точки не е много добра идея да добавяте обувки и аксесоари със същата апликация. Наблегнете на едното – тоест или изберете дреха на точки и изчистени аксесоари или нека аксесоарите бъдат в точки за сметка на дрехите.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати