ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»С какво се носят обувки на платформа

С какво се носят обувки на платформа

С какво се носят обувки на платформа

Съвременната жена трябва да има няколко вида обувки, за да е подготвена за всеки повод – официални, делови и ежедневни. Но през лятото на 2012 абсолютният хит са обувките на платформа.

Те са и най-добрата алтернатива на високите токчета, от които краката бързо се изморяват. Обувките и сандалите на платформа изпълняват едновременно ролята на високи токчета и удобна подметка. Затова те са много удобни за носене.

Обувките на платформа са станали модерни още през тридесетте години на миналия век, но разцветът на тяхната популярност се е паднал на седемдесетте години. Осемдесетте години са укрепили тяхната популярност.

Обувките на платформа визуално ви правят по-високи. Височината на платформата варира от три до дванадесет сантиметра, но има и по-високи модели.

С какво се носят обувки на платформа

Освен че са практични, такива обувки са красиви и имат модерен вид. Този тип обувки се носят перфектно с къси поли и рокли, а също така и с къси панталонки, тъй като правят краката визуално по-стройни и удължават и изтъняват прасците.

Обувките на платформа се съчетават с ежедневни и спортно-елегантни дрехи, а също така и с делови облекла, като се изключат, естествено, прекалено официалните костюми.

Освен това обувките на платформа са перфектни в съчетание с вечерен тоалет. Когато отивате на плаж, изберете сандали на платформа, защото ще изглеждате по-високи и по-слаби благодарение на тях.

Дългите рокли и поли се съчетават много добре с обувки и сандали на платформа, особено ако дрехата е направена от тънка полупрозрачна тъкан.

Платформите са идеално допълнение към шалварите, полата-панталон, разширяващи се в долната част дънки, както и към широките дънки и панталони.

Обувките и сандалите на платформа не трябва да се носят с прави, а също така и с много тесни поли, с рокли, които са по тялото, както и с клинове. Съчетани с този тип дрехи обувките на платформа правят тялото визуално по-едро и по-тромаво.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 4
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати