ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Модата на дамското бельо стил ретро

Модата на дамското бельо стил ретро

Нина НордНина Норд
Джедай
2k363
Модата на дамското бельо стил ретро
Магнитни стелки за акупресура
Препоръчано за теб:
Магнитни стелки за акупресура
13.50 лв.
Виж ››

Днес дамите вече не носят стягащи корсети и дълги фусти, тъй като те са абсолютно ненужни елементи от облеклото, но красивото бельо в стил ретро все още завладява ума на мъжете, както и преди повече от век.

Умението да изберете правилно бельото си е цяло изкуство, на което трябва да се научите. Чорапите с жартиери отдавна са излезли от мода, тъй като неудобният и излишен колан е доста обременяващ за съвременната дама. Още повече, че вече има отдавна чорапи със силиконово залепване.

Но въпреки това чорапите с колан и жартиери са обект на харесване от много мъже и точно затова те се използват в много шоу-програми, посветени на бурлеската.

Бурлеск-кралицата Дита фон Тизе почти не е излизала на сцената без чорапи с жартиери и корсет, който прави талията й тънка, а гърдите – огромни.

Модата на дамското бельо стил ретро

Коланът с жартиери напомня на кавалерите за онези времена, когато жените са криели чорапите си под дълги рокли и са били по-недостъпни.

Въпреки че е абсолютно ненужен, коланът с жартиери е способен да превърне дамата в привлекателно-фатална. А ако коланът е украсен с дантели, романтичните мъже ще са просто очаровани от вида на дамата.

Красивият корсаж, който на практика представлява изящен потник или много къс комбинезон, също не е на голяма почит сред съвременните жени. Но той може да бъде много ефектно допълнение на дантелените боксерки, които също навяват ретро-асоциации, или на колана с жартиери.

Освен това корсажът предпазва през лятото от поява на петна, които се получават в жегите. Очарователното дантелено бельо, което превръща жената в изящно и нежно създание, е актуално именно заради ретро-асоциациите, които предизвиква.

Такъв тип бельо кара дамата да се чувства много по-женствена и секси. А това със сигурност кара и мъжете да се чувстват привлечени от фаталното нежно създание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати