Модерните очила за 2012

Модерните очила за 2012

Правилно избраните диоптрични или слънчеви очила са способни изцяло да преобразят лицето ви. Очилата, използвани като аксесоар, продължават да са актуални повече от 90 години, след като бяха използвани с тази цел от Коко Шанел.

Преди да си купите очила, съобразете се с някои канони в това отношение, за да изглеждате перфектно. За кръгло лице са най-подходящи очила с тънки правоъгълни рамки. Те визуално удължават лицето и го стесняват.

Триъгълното лице ще изглежда много добре, а изберете очила с тънки метални рамки и кръгли стъкла, а на тясното лице стоят перфектно очила, които са с овални стъкла.

Квадратното лице изглежда прекрасно с очиба, които имат кръгли стъкла. Ако имате контактни лещи, можете да се ориентирате само към слънчеви очила, вместо към такива за корекция на зрението.

Модерните очила за 2012

Очилата с рамки тип котешки очи вече няколко години са изключително актуални, предпочитани са от модели и шоу-звезди. Взависимост от случая можете да изберете закачливи или строги на цвят рамки.

Очилата със закачливи и странни рамки с особена форма също са актуални през това лято. Рамките във вид на летящи чинии или сърца, както и други подобни хрумвания са хит през лятото на 2012 година.

Очилата, които са с кръгли рамки, са запазена марка на Лейди Гага и Елтън Джон. Такива очила в момента са много популярни. Актуални са рамките, които са в ярки цветове - цикламено, жълто, яркозелено, яркосиньо.

Очилата със спортни рамки, които са характерни за велосипедистите, са едни от най-актуални през тази година. Модерни са и очилата с преливащи се рамки – цветове, които променят нюанса си по дължината на рамката от по-тъмен към по-светъл.

Много са модерни слънчевите очила, които са с цветни стъкла. Особено модерно изглежда, ако цветът на стъклата контрастира с цвета на рамките на очилата.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати