Дантелата – актуална или не?

Модели с дантела

Дантелите отново са на мода в края на тази година и през пролетта и лятото на 2013 година. Въздушните форми и женствеността на кройките, които се получават благодарение на дантелите, издават любовта към ретро-силуетите на световноизвестните дизайнери.

Цветната палитра на дантелите през следващите няколко сезона ще е доста ярка – от меките пастелни нюанси до най-сочните и ярки оттенъци.

Дантелената тенденция влиза толкова настъпателно в гардеробите, че няма как да не купите поне едно нещо с дантели през близките месеци.

Можете да възродите стари блузи, поли и жилетки, направени от дантели, защото те са актуални както никога досега. Дантелите са актуални за вечерни тоалети, а също така и за ежедневни дрехи – всичко зависи от структурата на дантелата и от цвета й.

Дантелата се използва и за дълги и къси поли, както и за създаването на класически малки рокли. Много дизайнери залагат на дантелата при създаването на официални блузи с дълги ръкави. Нежната дантела, която разкрива повече, отколкото крие, е предпочитана от жените, които се гордеят с фигурата си.

Модели с дантела

Дантелите са подходящи за всяка дама, която иска да изпъкне сред тълпата. Световните имена в модата предлагат черни и бежови дантелени дрехи за всеки ден. Бяла и оранжева дантела се препоръчва за коктейли, а бонбонените цветове са за клубни купони.

Дантеленият костюм с панталон в черен или пастелен цвят е един от най-актуалните варианти на зимния и пролетния сезон. Модерна е метализираната дантела, която блести в златно и сребърно, а също така и в преливащи се цветове. Носенето на блузи с ефектни принтове под дантелен топ е много модерно.

Актуално е и наслагването на дантели от различни цветове една върху друга. Това може ефектно да се използва при костюмите от дантели, под които се носят дантелени блузи.

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати