Кое е най-подходящото деколте за теб?

Деколте

От какво се впечатляват мъжете? Един съблазнителен поглед струва много повече от хиляди думи. Не е тайна, че силният пол се захласва по красивото деколте. Повечето представители си признават, че предпочитат да фантазират, отколкото да гледат.

Едно деколте може да го влуди, когато едва загатва извивките и формите, без да изважда на показ всичко останало. В настоящата статия ще ви представим арсенал от различни модели, за да прецените кое е най-подходящото за вас.

Равно деколте

Избор на рокли

Равното деколте е често използвано при булчинските рокли, защото е изчистено и дискретно, а и пасва на повечето силуети. Не е подходящо за дами с малък бюст, защото оптически го смалява. Този тип позволява съчетанието с по-пищно колие.

Сърцевидно деколте

Сърцевидното деколте е най-разпространеният вид. Дава илюзия за по-голям бюст, затова е подходящо за жени с малки или нормални форми. За дамите с по-пищни гърди това деколте не се препоръчва, тъй като ще подчертае размера им още повече и ще предизвика по-пошла визия. Ако все пак сте се спрели на този вариант, ви препоръчваме да го комбинирате с презрамки или аксесоар на врата.

Подходящо деколте

V – образно деколте

Този тип удължава силуета и подчертава шията. Може да акцентирате на раменете, в зависимост дали искате да изглеждате по-дискретно или по-предизвикателно. V-образното деколте е подходящо за дръзките момичета, които се чувстват уверено в телата си. Ако искате да поставите акцент можете да добавите дълго колие.

Деколтета

U - образно деколте

Подходящо е за всякакъв вид бюст, но не се препоръчва за официални поводи.

Деколте с висока яка (Тип лебед)

Деколтето тип лебед придава на дамите строго и елегантно излъчване. Подходящо е за вечерни и официални събития. То стои добре с прибрана или хваната на кок коса. Достатъчно е да го съчетаете с дискретни обеци. Пищните огърлици не са подходящи, защото ще стоят твърде претрупано.

Деколте тип "лодка"

Дискретността му го прави най-подходящия избор за жени с голям бюст. Деколтето тип лодка е удобно и може да се съчетае с различен вид аксесоари.

Имайте предвид, че при избора на деколте трябва да се спазва определен етикет. Разголените рамене са подходящи след 8 часа, а V - образно деколте можете да си позволите чак след полунощ.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Az
Az
11.04.2013 10:37
Говорете безплатно с цял свят
0
0