ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Тоалети за пълни жени

Тоалети за пълни жени

Тоалети за пълни дами

Днес притежателките на пищни форми могат да изглеждат стилни и модерни, стига да преценят правилно фигурата си и да подберат подходящите дрехи.

С помощта на правилния гардероб лесно могат да се скрият несъвършенствата и да се подчертая достойнствата на фигурата. През тази есен е модерно дълбокото бордо и нюанса на бургундско вино. Той подчертава достойнствата на всяка фигура, а цветовете от този нюанс са подходящи да вталят пълните дами.

Жените с внушителен бюст и едри бедра ще изглеждат перфектно с тъмните нюанси на тези цветове в съчетание със завърналото се на мода през този сезон кадифе и кожа. Това съчетание внушава аристократичност и елегантност.

Роклите в цвят бордо или бургундско трябва да са с V-образно деколте, както и плетените пуловери. Те ще преместят погледа от недостатъците върху красивите извивки на тялото.

Рокли за пълни жени

Пухкавите дами изглеждат перфектно с по-издължен силует и с много дълги или малко скъсени ръкави. Ниската талия е перфектна за пълните дами.

Тази есен на мода е едрото плетиво, което е много подходящо за заоблените жени.

Леко безформеният плетен пуловер дава свобода на движенията и лишава от комплекси притежателките на пищни форми. Много са модерни плетените пуловери с яки. Те се носят с дънки или едноцветни панталони.

Широката горна част на модерните през този сезон ботуши е истинско спасение за дамите с по-едри размери. Добре е да се избират ботуши, които стигат до коляното, в противен случай ботушът само ще скъсява визуално крака.

Ако дамата не е прекалено пълна, добре ще й стои да съчетава панталони, които вкарва във високи до коленете ботуши. Едрите рисунки върху панталоните са недопустими, но няколко ципа върху дънките ще издължат бедрата.

Прекалено вталените блузи не са подходящи за заоблени дами, тъй като могат да подчертаят несъвършенствата им. Подходящи са правите поли и блузите, които падат свободно.

Рейтинг

5 11
4 14
3 9
2 8
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Zlatka Georgieva
Zlatka Georgieva
16.02.2017 10:38
Здравейте от мен! Наистина ми харесаха вашите съвети, мисля че те важат за всички дами, дори и за пухкавелки като мен. Както почти всяка офис макси дама и аз винаги съм изпитвала затруднения в откриването на дрехи, които да ми допаднат и най-вече да са моя размер. Но всичко за мен се промени, когато открих …, там успях да намеря всичко от което имах нужда. Дано съм била полезна на някой като мен.
0
0
Ulla Popken Bulgaria
Ulla Popken Bulgaria
27.04.2015 14:34
Чухте ли? Ulla Popken Bulgaria отвори своя нов магазин
С много грижа и любов за вас! Да!! Вече сме и в Интернет – пазарувайте на един “клик” разстояние,24/7,с безплатна доставка до 26 Юни!
И...бъдете щастливи -жената е красива когато е щастлива!!
Обичаме ви!Обичайте се и вие!
3
0
Таня
Таня
07.03.2015 18:48
Това го зная, къде са тоалетите?
2
0