Най-актуалните рокли за посрещането на Новата година

Рокли

Според китайския хороскоп 2013 година е годината на черната водна змия. Затова роклята за посрещането на Новата година трябва да е синя, черна или зелена на цвят.

Жените, които са се посветили на дома и семейството, трябваа да изберат рокля в тъмносин или черен цвят, това ще донесе на дома им благоденствие и късмет, разбирателство и любов.

Момичетата, които са в търсене на силната си половинка, трябва да посрещнат Новата година в рокля с ефект на змийска кожа. Това ще им помогне да намерят любовта и да постигнат успехи в кариерата.

Деловите жени трябва да изберат рокля в тъмночервен или черен цвят. Класическият силует на рокля в тези нюанси ще донесе успехи в кариерата и във финансово отношение.

Новата година трябва да се посрещне с рокля, която е плътно по тялото. Какъвто и цвят рокля да изберете, трябва да я допълните с аксесоар във формата на змия. Обувките и чантата трябва да са с ярки цветове.

Червено бельо

Освен черния и тъмносиния цвят, за посрещането на Новата година са подходящи тоалети във всички нюанси на синьото, а също така и тюркоазено и тъмнозелено.

Роклите за посрещането на годината на змията е добре да са със строг силует, без излишни детайли. Змията изисква строгост и скромност, но не и скука във външния вид.

Дължината на роклята е до земята. Не трябва да посрещате Новата година с къса рокля, тъй като ще разгневите змията. За по-пълните дами, които не могат да си позволят да носят рокля по тялото, са подходящи роклите с вертикални драперии и гънки, които ще ги направят по-стройни.

Змията е символ на мъдрост и прецизност. Тези качества трябва да се отразят в роклята за посрещането на Новата година. Небрежните прически и рокли не са подходящи за празника за посрещането на годината на змията. Изберете роклята си няколко дни преди празника и я съчетайте с подходящи обувки и чанта, които също могат да имат змийски елемент.

Роклята за посрещането на Новата година трябва да е елегантна, но не и прекалено официална, изискана, но не и натруфена. С такава рокля посрещането на годината на змията ще се превърне в истинска феерия и ще ви донесе късмет и щастие.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 4
3 4
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати