ezine.bg»Статии»Мода»Направи си сам»Красива в новогодишната нощ

Красива в новогодишната нощ

Новогодишна нощ

Посрещането на Нова година е поредния повод всяка дама да положи усилия и да изглежда блестящо. Независимо къде ще празнувате, хубаво е на такъв празник да изглеждате добре, дори да сте у дома. Това ще ви даде допълнително настроение за посрещането на идната година.

2013 година се смята според китайския календар за година на змията. Според нейните условия може да имате по себе си змийски елемент. През последните години на българския пазар не е особено трудна задача да си намерите нещо такова.

Друго, което се предлага е да сте облечени в по-тъмни цветове – черно, тъмно синьо, зелено. Можете спокойно да съчетаете тъмните цветове с нещо свежо и доста по-светло. Комбинацията между тъмно син цвят и сребриста багра е чудесно предложение, също както златисто със зелено.

Направете сребристото и златистото само елемент от вашата визия, за да не заблестите повече от коледните лампички.

Грим

За да изберете какво ще носите, трябва да знаете къде ще празнувате. В случай, че ще ходите в ресторант или в приятелско семейство, заложете на елегантността. Можете да добавите бижута и да сложите акцент в тоалета си или върху косата. Но бъдете семпла.

Ако сте у дома сложете нещо красиво, но и удобно, за да се чувствате адекватно с обстановката. Може да си позволите нещо екстравагантно, ако сте планували да празнувате в клуб.

Бижутата зависят много от тоалета, но не прекалявайте с тях. За прическата може да използвате шал в подходящите цветове, който да вплетете в косата си. Ако желаете да сте истински елегантна, вдигнете косата на кок и използвайте подложка. За по-небрежна прическа – направете си букли с помощта на маша.

Новогодишни прически

Не забравяйте, че най-важно е да се съобразите с формата на лицето и все пак – дължината на косата. Ако косата ви е твърде къса за подобни прически, купете си диадема, която да има някакъв малък и закачлив елемент, който ще се допълва с цялата ви визия.

Относно обувките - не се хвърляйте на огромни токове, особено ако не сте свикнали да ходите по този начин. Не забравяйте, че отивате да посрещате Новата година и ще постоите доста дълго време. За да не измаряте излишно краката си, вземете нещо с по-нисък ток.

Равните ботуши също са подходящи, стига да не сте се облекли строго официално. По отношение на грима – също помислете, че ви чакат няколко часа празнуване. За да не мислите постоянно дали гримът няма да се развали, заложете на нещо изпитано. Добавете цвят в очите с и със сенки – може би златисти или сребристи. На устните добавете свеж светъл цвят.

В случай, че имате възможност и време посетете някоя спа процедура, която да ви накара да се отпуснете и да изглеждате още по-невероятно през празничната нощ.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати