Кратка биография на Синди Крауфорд

Синди Крауфорд

Синди Крауфорд е родена под името Синтия Ан Крауфорд в САЩ през 1966 г. Повечето жени на нейните години, а и много по-млади от нея, могат само да се възхищават на прекрасната й фигура и непринуденото очарование, което носи красавицата.

В детските си години Синди е имала нелек живот белязан с лишения и трудности, които нито едно дете не заслужава. Родителите й не са били богати. Сидни която по онова време носела името Синтия, заедно със сестрите си започнали да работят от много ранна възраст, за да могат да помогнат на семейството си.

Биография на Синди Крауфорд

Малката Синди успяла да завърши училище с много висок успех, което и дава възможност да отиде да учи в Северозападния университет. Започва да учи във факултета по Химически технологии.

Кариерата й започва доста интересно, когато е на 16 г. Забелязана е случайно от фотограф, докато чисти царевица на полето. Тя участва в конкурс на модната агенция Elite Model Management, където печели второто място.

Синди Крауфорд и Анджелис Ранд Гербер

Следва труден период за нежната красавица, която освен всичко останало е и далеч от семейството си – започват репетиции за правилно поведение на подиума, подходящия грим, начин на хранене и пр.

През 80-те и 90-те години на миналия век Синди Крауфорд е една от най-желаните и търсени моделки. Нейната чаровна бенка над горната устна я правят изключително познаваема – тя става мечта на много мъжки фантазии.

Според Карл Лагерфелд Синди е въплъщение на най-красивите женски черти – започват да валят покани от списания и различни видове изяви. През 1989 г. става лице на известната козметична марка Ревлон (Revlon).

През 1992 г излиза нейната касета за оформяне на тялото („Синди Крауфорд: Оформете тялото си”), където чаровницата ни показва упражнения за стегната и хубава фигура. Нейните форми са просто перфектни – за разлика от моделите в днешно време, Синди е имала (и продължава да има) всичко по себе си и изглежда великолепно.

Снима главна роля във филм през 1995 г. „Fair game”. Филмът не се приема много добре от критиката, по-късно Синди прави и няколко поддържащи роли в различни филми.

Снимала се е в изключително много модни списания, реклами, календари, билбордове, всъщност тя е емблема на моделството за 20 век. Тя е истинска знаменитост в историята на модата. Снимала се е два пъти за Плейбой – през 1988г и 1998г.

В личен план има два брака – първият брак сключва с Ричард Гиър, но след 4 години доста бурни отношения се разделят. Вторият брак на красавицата е с Анджелис Ранд Гербер, от когото има две деца. Той е собственик на ресторанти в Ню Йорк.

Рейтинг

3.9
Общо 7 гласували
5 2
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари