Тенденции при абитуриентските рокли 2013

Абитуриентски рокли

По време на абитуриентските балове всички искат да бъдат модерни и единствени, да се чувстват страхотно и удобно и едновременно с това да привлекат всички погледи върху себе си.

Краят на гимназията е важен етап от живота на всеки – желанието да свърши училището и да започне истинският живот. Всъщност почти няма човек, който да не си е мечтал да дойде този момент.

Абитуриенти

Но нека се върнем на тоалетите. Всяка година наблюдаваме все по-малко плат и все повече грим – роклите се смаляват, а количеството грим върху младите момичета се увеличава. Това в никакъв случай не е част от модата, не е модерно и актуално.

Ако сте от абитуриентите, които искат да изглеждат актуално и интересно вижте какви са новите тенденции за рокли 2013.

Абитуриентски бал

1. Изненадващото през тази година е, че огромните и пищни деколтета са заменени с леко загатване на голо рамо или съвсем леко отворено деколте. Изключително семпло.

2. Запазва се тенденцията на роклите да има камъни, които да искрят на изкуствената светлина. Съчетанието на камък и вечерен тоалет си е жива класика и доста трудно ще бъде премахнато от модата. Поднесено и направено с вкус, изглежда много красиво.

Шиене на абитуриентска рокля

3. Хит на годината са рокли, които само ни загатват нещо без всъщност да ни показват кой знае колко много – говорим за по-дълбоки цепки, рокли с гол гръб, с едно рамо и пр. Роклите с дълбоки цепки ще компенсират в горната си част със затворена линия – без широко деколте.

4. Друг хит от тазгодишните абитуриентски рокли могат да бъдат акцентите с по-големи размери – някакви цветя, перли, пандели или вече споменатите камъни.

5. Относно материята на роклите подходящи ще бъдат вече добре познатите материи, към които можем да добавим само плат с вплетени искрящи нишки. Общо взето такава рокля няма нужда от някакъв друг акцент.

6. Дължините на роклите – могат да бъдат дълги до земята изящни тоалети, много актуални ще са дори тези, които са по-дълги и нежно се носят след дамата.

7. Корестните рокли също са актуални, стига да не означават големи и дълбоки деколтета.

8. Относно цветовете – отново на първо място е нежността и женствеността. По-приглушени нюанси са актуални тази година. Те, разбира се, могат да бъдат съчетани и с нещо по-ярко като багра.

Общата тенденция може да се обобщи като много изтънчени, нежни, романтични и леко сексапилни рокли. Такива, които ще подскажат, че зад тоалета се крие млада дама, която знае какво притежава и показва част от себе си с много вкус и финес.

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати