Да дадем настроение на скучния чадър

Шарен чдър

На чадъра се гледа почти винаги само с практични очи. Да, той ще ви пази от дъжд и слънце, но също може да се превърне и в моден аксесоар. Не само бижутата могат да отразяват вашата индивидуалност. Ако искате да изразите себе си, защо да не го направите чрез чадъра си? Няма да изглеждате скучни, ако дадете настроение на чадъра си.

Ще ви помогнем за тази мисия с няколко съвета за декорацията му.

За целта си пригответе:

- Вестници

Чадъри

- Чадър

- Бои за текстил

Инструкции:

1.Покрийте работното си място с вестници, ако нямате такива под ръка, използвайте стар плат или някакъв широк картон или лист.

Декорация на чадъри

2.Отворете чадъра, така че всичките му страни да са хубаво опънати. Напишете името си на всички страни или само на една от тях с боя за текстил. Ако не ви харесва идеята с името, можете да напишете послание, като използвате всички страни на чадъра. Ако пък си имате вдъхновяваща мисъл, напишете нея.

3.Не си падате по посланията и мъдрите мисли или пък по надписите като цяло. Тогава използвайте шаблони във формата на цветя, за да нарисувате чадъра си в пролетен дух. За детски чадър, много подходящи са рисунки с животни.

4.Ако сте от хората, които често използват чадъра в най-слънчевите дни, като щит от слънцето, направете си слънца. А защо не морски вълни и пясък?

Шиене

5.Спортен тип сте и искате да се знае, нарисувайте спорта, който обожавате. Например направете шаблон на скейтборд, футболна топка, ски.

6.Можете да залепите изрезки от плат във форма по ваш избор. За целта използвайте лепило за тъкани. Нарисуваните цветя ще изпъкнат повече, ако залепите в средата блестящо бижу. Бижута можете да залепите и по окръжността на чадъра.

7.Придайте допълнителен блясък на чадъра си, като използвате лепило за плат с блясък.С него очертайте контура на фигурите или буквите.

8.Завършете декорацията на чадъра, като облепите дръжката с лента. Ако искате дръжката ви да изглежда като бонбон, използвайте лента в два различни цвята, които се редуват.

9.Оставете украсата да съхне 24 часа преди да използвате новия си стар чадър.

Рейтинг

5 2
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати