ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Неочаквано добри цветови съчетания

Неочаквано добри цветови съчетания

колор блок

Не е необходимо да се съобразявате със старите схващания за съчетаване на цветовете в облеклото. Тази година са модерни резките цветови съчетания и не е нужно да се опитвате да сте в тоалет и аксесоари в един тон. Експериментирайте с сложете цветовете, които ви карат да се чувствате добре.

Смелите цветови съчетания са на мода. Въпреки че доскоро подобни съчетания не бяха дори допустими според добрия вкус, тази година световноизвестни дизайнери налагат съчетанието от оранжево и лилаво.

Това, което допреди няколко години се смяташе за липса на вкус, днес е модерно. Различните нюанси на зеленото – тюркоазено, изумрудено, тревно зелено, резеда и тъмно зелено се съчетават много добре с модерното тази година розово, цикламено и коралово.

Актуални цветове

Жълтото се съчетава великолепно с различните нюанси на синьото, както и с разнообразните оттенъци на розовото. Оранжевото с бялото е много актуално през това лято, както и оранжево с розово.

Обувки колор блок

Ако предпочитате по-умерената гама, освежете я с малък ярък детайл. Например роклята или панталонът в изискан сив или бежов цвят, ще изглежда много добре с един ярък цветен акцент във вид на копчета, аксесоар или бижута.

Сивото се съчетава много добре с различни ярки цветове, които го карат да изглежда още по-стилно. Ако горната част на тоалета ви е сива, а долната е в ярък цикламен цвят, ще изглеждате не само стилно, но също така и модерно.

Оранжевото се съчетава много добре с различните нюанси на синьото, както и със зелено. Яркозеленото е много красиво в съчетание с с наситен син цвят, както и с небесносиньо.

Тази година са модерни и различни съчетания с нюанси на охрата. Тя се съчетава добре с всички ярки цветове - розово, цикламено, коралово, синьо, светлозелено, жълто и оранжево.

Модерни са също така и съчетанията на кафявия цвят с различни по наситеност ярки цветове. Кафявото се съчетава много добре с ярко синьо и ярко оранжево.

За тези, които не се страхуват да експериментират, модните експерти препоръчват съчетания от синьо и розово, а също така и от различни нюанси на синьото, съчетани с бледи лилави нюанси.

Рейтинг

5 1
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати