Актуални тениски с принтове

Тениски с принтове

Тениската е абсолютен спасител през летните и пролетните жеги. Освен това тя може да се съчетава с всичко – от спортен панталон или някакъв клин, до дънки, по-строг панталон или някаква пола – къса или дълга.

Универсална и удобна, тениската може да бъде съвсем тясна по тялото, както и по-широка и по-свободна и съответно подходяща за по-големите горещини.

Пазар

При широк панталон е хубаво да избирате по-вталена тениска, за да не стане прекален свободният ефект. През сезон пролет/лято 2013 година тениската отново заема водеща позиция в гардеробите ни. По-свободната и лека като материя тениска е задължителна за всеки гардероб.

Относно цветовете през тази година въображението е включено на пълни обороти.

Можете да си подберете изключително актуалните за сезона тениска с надписи. Всякакви закачливи текстове могат да се сложат върху тениската – от кратки и едносрични думи до дълбоки словоизлияния можем да забележим върху удобните тениски тази година.

Тениска с принт

Не само надписите обаче са актуални, не можем да не споменем за пореден път и флоралните мотиви, както и различните графики, тениски с шипове, геометрични форми.

Не бива да пренебрегваме и цветовете, които с напредването на пролетния сезон и наближаването на летния, стават все по-ярки. Така, че която и багра да изберете - няма да сбъркате.

При господата ясно са изразени тениските с различни човешки лица. Ако преди време актуални бяха различни известни фигури, които ни гледат строго от нечия тениска, то сега лицата вече са неясни, те са просто физиономии, които са изобразени върху текстила.

Етническите мотиви също са връх в модата тази година – голяма част от световните дизайнери избраха именно такива шарки да украсяват тоалетите им, това разбира се, няма да пропуснат и тениските.

Актуални са и тениските с изображения на животни, различни преплетени арт принтове, както и карето в най-разнообразния му вид.

Големите квадрати ще са често срещани при мъжките тениски, както и съвсем ситното каре, което сме свикнали повече да виждаме върху ризи.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати