Нюансите на синьо са хит през лято 2013

Летни тенденции

Водещи модни къщи в САЩ и Европа залагат през този летен сезон на синия цвят. Кавали, Ив Сен Лоран, Диор, Прада, Шанел и др. представят синия цвят в неговите най-различни и разнообразни нюанси.

На мода ще са от бледи и нежни небесни багри до наситено и запомнящо се синьо. Освен това този цвят ще бъде актуален, както за жените, така и за мъжете.

Синьо

Още по-интересно е, че цветът присъства не само в дрехи – рокли, панталони, ризи, сака и пр., а и в обувките, както и в различните видове аксесоари.

Мишел Обама

Танзанит, сапфир, а защо не и тюркоаз през това лято ще придават истински стил на всеки, които е решил да ги носи. Витрините на магазините са вече „облечени” в разнообразните сини нюанси – сини като небето.

Модата на синия цвят не приключва до тук. Много голяма част от звездите „посегнаха” на цвета, за да оцветят и ноктите си. Единствените условия, за да имаме син маникюр са дължината и формата на ноктите.

Дрехи в синьо

Специалистите препоръчват заоблената форма, както, разбира се, и по-късия маникюр. Според стилистите на Мишел Обама и Кейт Мидълтън синият цвят започва да набира страшна сила и става новото черно – винаги актуално, а освен това и няма как да останеш незабелязан.

Мишел Обама доста често решава да облече нещо в синя багра, когато трябва да присъства на някакво събитие или прием. Кобалтовосините тоалети са сред любимите на първата дама на САЩ.

Страстта им към сините нюанси не спира до тук – Мишел предпочита да носи и бижута в такъв цвят, както и връхни дрехи и аксесоари (палто, ръкавици).

Най-хубавото при т.нар. "ново черно" е, че отива на всеки – без значение дали е рус, с по-светла кожа или с по-тъмна.

Ако изберете правилния цвят и подходящата комбинация, синьото може да стои прекрасно на всеки. Ако искате обаче да комбинирате с друг цвят, най-добре според специалистите, това да са черно, кафяво или бяло.

И тъй като все пак говорим за летен сезон, когато времето е доста горещо, хубаво е да обърне внимание и на материите, които са най-подходящи. Памукът и коприната са актуални, както и еластични рокли, в които има много ликра.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати