1 риза - много комбинации

Комбиниране на ризи

Това, което всяка жена трябва да има в гардероба си, е ризата. Съвсем обикновена - с копчета, без някакви щампи, с или без джобове. И ако тя ви се струва скучна или демоде, значи не влагате достатъчно въображение.

Тази обикновена риза би могла да се съчетае с толкова много други дрехи от гардероба ни, така че не само ще изглежда стилно, но и ще бъдете наистина актуални.

Мода

Най-хубавото на ризата е, че бихте могли да я съчетаете и тя да стане подходяща за всякаква визия – за излизане с приятели, за работна среща, за парти, за разходка. Всичко в модата е въпрос на подходяща комбинация.

Първото предложение включва голяма и масивна метална гривна, втален панталон или пола над коляното и риза. Навивате ръкавите й до лактите, ако желаете сложете под нея цветен потник, а ризата закопчайте до средата на бюста. Следва да сложите масивната гривна и да обуете панталона или полата, които може да подберете в тъмен нюанс.

Бяла риза

Ако искате нещо съвсем семпло и ежедневно – сложете дънки, добавете и цветно шалче на шията и вашата ежедневна визия е готова. Можете да сложите къс топ върху ризата и панталон – подберете ги в различни цветове. Чудесно изглежда бяла риза, която сте оставили над панталона, а в горната част сте добавили няколко цветни акцента – гердани, перли и т.н

За по-студените месеци бялата риза чудесно се съчетава с пуловер без ръкави, а защо не и с елече, което е по-вталено, комбинация с дълга жилетка също е подходяща. Можете да бъдете актуални и в работна среда – ризата съчетайте със сако или подходяща жилетка. Не е задължително комбинацията да бъде черно и бяло – разчупете стереотипа с една цветна брошка.

Съчетаване на риза

Друго ефектно предложение е да добавите колан под бюста, а ако ризата е достатъчно дълга сложете клин или панталон тип цигара, цветни обувки, които да допълват колана. И за да бъде завършена вашата визия сложете някакво бижу в косата – интересна диадема, шалче и т.н

Ако искате да сложите къси панталонки, имайте предвид, че ризата трябва да бъде широка, а не по вас. Подходяща е и комбинацията със сукман и риза под него.

Но ако искате да сте наистина актуални купете прозрачна риза в ярък цвят и я съчетайте с дреха в по-пастелен нюанс. Ризата е дреха, която може да се комбинира с всичко – с къси панталони и поли, дънки, дори с клин, ако е дълга.

Класическата риза можете да носите с кецове, с ниски обувки, със сандали, с обувки на висок ток – всичко е въпрос на комбинация. Ако все пак още не сте си купили риза, направете го през летния сезон – заложете на ленената материя. Макар че ще се наложи да я гладите.

Но и на това му се вижда края – млади американски предприемачи съвсем скоро създадоха първата риза, която не се мачка, няма нужда от пране и не излъчва неприятната миризма на пот. На този етап все още я няма в свободна продажба.

Рейтинг

5 5
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати