ezine.bg»Статии»Мода»Направи си сам»Стилна визия с малко средства

Стилна визия с малко средства

Пазаруване

Пазаруването на дрехи и козметика е може би първото нещо, което зачерквате от списъка си, когато усетите, че портфейлът ви олеква.

Но истината е, че това което носите има дълбок ефект върху това, което чувствате и това как ви възприемат останалите. И все пак има начин, да се намали до минимум въздействието на малкия бюджет върху вас и върху семейството ви.

Като начало, пазарувайте повече. Не си мислете, че това означава да харчите повече, означава да практикувате самоконтрол, докато намерите най-добрата сделка. Ако обикновено пазарувате в луксозни магазини, а сега сте извън бюджета си, изчакайте да пуснат намаленията.

Женски Дрехи

Не се страхувайте да пазарувате от евтините магазини, те много често обновяват стоката си и имате шанс да попаднете на много стилни неща.

Разглеждайте модните списания. Да, знаем, че не можете да си позволите същите дрехи, но можете да използвате тенденциите показани там за изграждане на собствената ви визия. С малко креативност ще намерите подходящи за тенденциите дрехи в гардероба си или ще си намерите подобна визия за по-малко пари.

Евтини Дрехи

Интернет е вашият най-добър приятел, ако търсите фешън дрешка на ниска цена. Има много сайтове, които могат да ви предложат маркови стоки на ниски цени, които ги няма в магазините. Интернет също предлага сайтове с уроци, как да си направите прическа и грим. Така че, вместо да дадете куп пари, се научете.

Относно трендовете в прическата, използвайте центровете за обучение, където можете дори да минете с безплатна прическа или цвят. Не можем да ви гарантираме 100% качество, но пък е сигурно, че ще е изгодно.

Ако търсите разнообразие в косите, се снабдете с преса за коса, с нея можете да създавате гладки и прави коси или романтични вълни, без дори да се налага да стъпвате в някой скъп салон.

Не забравяйте за аксесоарите. Един аксесоар, особено ако е забележителен, може да открои цялата ви визия и да направи стайлинга ви скъпо изглеждащ, дори самият аксесоар да е евтин. В зависимост от модела и цвета, аксесоарът може да бъде използван в много комбинации.

За стилен вид, създаден с малко средства, е добре да се придържате към изчистените и семпли линии, които винаги изглеждат шик.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати