Цветовете сорбе са хит лятото

Цвят Сорбе

През лятото на 2013 година тоталният хит са цветовете сорбе. Това са цветове, от които просто сякаш вее прохлада – точно като от ледената свежест на десерта сорбе.

Един от най-хитовите цветове сорбе е ментовият, който дарява погледа с прохлада. Този цвят е прекалено светъл, за да прилича на истинска мента, той прилича по-скоро на светъл ментов сладоледен десерт.

Летни рокли

За ментолово сорбе се смятат всички нюанси на ментоловото, светлият тюркоаз с нюанс на ментово, както и лекият нюанс на морска пяна.

Тази година ментовото сорбе е любим цвят на всички дизайнери, които създадоха летни тоалети, от които сякаш ти става прохладно.

Летни тенденции

Този цвят бе обявен за актуален още в началото на лятото и тенденциите са, че ще се задържи и догодина през топлия сезон.

Актуални цветове

Ментовото сорбе се съчетава много добре с различните нюанси на кафявия цвят, както и с бежаво. Кораловото също много подхожда на ментовото сорбе.

Ментовата прохлада се съчетава също така и с тъмнолилаво - заедно те образуват красива комбинация. С различните нюанси на синьото ментовото сорбе също се съчетава много успешно.

Така прохладата се получава двойна и напомня за свежестта на морските вълни и на ледените езера, което действа добре през горещите дни.

Ягодово сорбе също е много актуално през това лято. Нежният розов цвят с ледени оттенъци е приятен за носене и се съчетава чудесно със златистата кожа, потъмняла от слънцето. Нежните цветове сорбе се съчетават добре и със съвсем светла кожа.

Ягодовото сорбе е много светъл нюанс на розовия с ледени оттенъци и се съчетава успешно с ментовото сорбе. Ягодовото сорбе много добре се съчетава и с бяло и с различни пастелни нюанси.

Сорбето от виолетки е леден нюанс на лилавия цвят. Той също е сред предпочитаните цветове за летни дрехи през 2013 година.

Сорбето от виолетки се съчетава много успешно с ментовото сорбе, а също така и с различни нюанси на кафявото и бежавото.

Тоалетите в цвят слонова кост също много добре се съчетават със сорбето от виолетки. Към ледената свежест на сорбето от виолетки подхожда белият цвят.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 3
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати