Модните тенденции за есен 2013

Модни тенденции есен

Ако искате да сте в крак с модата, тази есен трябва да попълните гардероба си с хитовите модели и цветове за есенния сезон.

1. Пера – много модни дизайнери залагат на елегантното оперение. Предлагат „космати" рокли и поли с дължина до коляното. По-смелите дами могат да ги носят в ежедневието, а по-скромните - само като вечерна визия.

2. Пастелни цветове – есенната мода предлага рокли, шлифери и палта в пастелни нюанси.

3. Широки рамене – родена през 80-те, модата на неопрена се завръща тази есен. Обемните рамене са модерни този сезон, като се препоръчват в съчетание с тесни поли.

Шапки

4. Показване на врата и раменете – водещите марки показаха, че този сезон са модерни моделите, които разкриват врата и раменете.

5. Вълна – дизайнерите ни препращат към „бабините времена“, когато почти всяка дреха се плетеше. Тази есен ще са изключително актуални полите, ролките, пуловерите и шапките, дори чантите от вълна.

6. Цветна кожа – в колекциите на модните дизайнери бяха преставени различни кожени дрехи в цветовете на дъгата, като никои от тях не доминираше.

7. Полупрозиращи дрехи – напомнят, че и през есента трябва да сме секси

Обувки

8. Аксесоари – шапките и ръкавиците присъстват в почти всяка колекция, а бижутата са едри и пъстри

9. Обувките – тази есен се залага на ниските лачени обувки със заострен връх

10. Шалвари – за този сезон дизайнерите предлагат широки панталони, тип „шалвари“.

Материите, на които повечето дизайнери се спряха, са кадифе – в тъмносиньо, черно и бордо; коприна и сатен, най-вече при ризите.

Рейтинг

3.6
Общо 70 гласували
5 26
4 17
3 12
2 6
1 9
Дай твоята оценка:

Коментари