Небрежен стил в каре

карирано палто

Есенно-зимният сезон ни връща в 60-те и 80-те години на миналия век с карето, което отново ще е актуално.

През миналогодишният есенно-зимен сезон преобладаваха щампите. Съчетанията от дръзки комбинации и цветове също присъстваше, като на моменти учудваше и най-екстравагантно настроените.

Тази година обаче желанието за симетрия и чувство се завръща, така типично за западноевропейците. А какво е по-симетрично от квадрат, с четири равни страни. Това е настъпващото каре.

Карирана пола

Карето е подходящо както за официален, така и за неофициален стил. Когато и да се носи, то внушава стил или елегантност. Вариантите му са няколко - шотландско каре, каре тип тартан, каре в комбинация с животински щампи, шахматна дъска, ретро стил и стил пънк, комбиниран с други щампи.

Българите сантиментално свързваме карето с родопските вълнени одеяла, които са ни до болка познати и все още стоят в дъното на някоя ракла. Красотата на карираните дрехи обаче изобщо не зависи от плата, тъй като няма нещо, на което да не отива каре.

Шапка каре

Аксесоарите през сезона също ща са повлияни от новата вълна. Карираните обувки и аксесоари, като шал, шапка, чанта, диадема, очила, комбинирани с правилните дрехи и цветове, са способни да придадат нужния завършек на всеки тоалет.

Освен това тазгодишното каре не е строго в типичните червено, черно и бяло. С пълна сила навлизат цветове като жълто, кафяво, сиво, маслено зелено, лилаво, червено и тюркоазено синьо. А карирани блузи, поли и сака се срещат в колекциите на почти всички големи модни дизайнери.

Разнообразието от каре дрехи и аксесоари е невъобразимо тази есен, и ще се задържи и през зимата. Възползвайте се и щипнете малко от ретро течението в модата, което определено ще е много актуално тази есен. Всяка дама, облечена в каре, излъчва доза небрежност, в комбинация с затвърден стил и увереност.

Бижутата, които се носят в комбинация с карето, трябва да са бляскави. Независимо дали е от кристал, камък или дори стъкло, благодарение на него карираната дреха ще изпъкне, а квадратите ще заиграят пред погледа ви.

Рейтинг

5 3
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати