ezine.bg»Статии»Мода»Модни Тенденции»Актуални цветове за есен-зима 2013

Актуални цветове за есен-зима 2013

Зимна мода

През есенно-зимния сезон ни очакват не много промени, въпреки че в цялостния вид на тенденциите относно цветовете има някои основни разлики в сравнение с летния сезон. През есенно-зимния период всяка дама може да бъде женствена и много елегантна, дръзка или пък изключително нежна.

Едновременно с това обаче нито една жена, облякла се според модните тенденции за сезон есен-зима 2013- 2014, няма да изглежда скучно.

Цветовете са много – някои от тях продължават своята модна мисия от летния сезон, други се завръщат от минали периоди. Жената през есен-зима 2013-2014 ще бъде забележителна, изкусителна, а едновременно с това много нежна и елегантна.

От летния към есенния сезон не съвсем плаха стъпка направи изумруденото зелено. Това е цвят, който подхожда както за ежедневна визия, така и за по-специални поводи. Може да си комбинира с много цветове. През студената част от годината ще бъде актуален цвят за всеки тип дреха.

Шапки

Хубавото е, че можем да го срещнем в най-различни нюанси – по-бледо или по-наситено. Много голяма част от модните дизайнери са гласували доверие на този изключителен цвят – Prada, Oscar de la Renta, Tibi и др.

Маслинено зеленото също не отстъпва на изумрудения наситен цвят. Единственият проблем с маслиновите краски е, че правят кожата да бъде малко по-бледа, но това бързо може да се разреши, ако се комбинира правилно с друг цвят.

Маслиненото зелено присъства в колекциите на Rebecca Minkoff, Gucci, Phillip Lim и др. Зеленият цвят присъства е есенно-зимната мода и в още един нюанс – липово зелено. Към него сериозно внимание са обърнали от Costello Tagliapietra, Missioni и др.

Актуални цветове

Сините краски за поредна година са част от модата, а през зимния сезон определено ще внасят много свежест и настроение. Могат да се комбинират с тъмни цветове, както и с по-светли, ако сте достатъчно дръзки. Сините багри имат сериозно присъствие в колекциите на Chanel, Calvin Klein, Stella McCartney и др.

Добре познатите сиво, кафяво, червено при това ярко, бяло също са грабнали вниманието на голяма част от модните къщи. Комбинацията черно и бяло отново ще бъде във вихъра си. Ако искате да бъдете по-различна, заложете на цветове като оранжево (както са заложили Tom Ford, Michael Kors), жълто (като в предложенията на Versace) или пък лилаво.

Лилавото е особено актуално, както в блед вариант, така и в по-наситен. Има избор за всяка дама – можете да имате по-романтична визия или пък малко по-дръзка, но винаги изтънчена и елегантна. Важното е цветовете да бъдат правилно съчетани.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати