ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Как да комбинираме дрехите си

Как да комбинираме дрехите си

Комбинация на дрехи
Практичен уред за премахване на мъх-20%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Практичен уред за премахване на мъх
44.00 лв.
35.20 лв.
Виж ››

Тайната на елегантността се крие в умението да съчетаваме правилно дрехите си. Правилната комбинация на цветове, както и умението да прикриваме някои дефекти, неминуемо дава добри резултати.

Още в момента на закупуване на дадена дреха е добре да си дадем ясна представа за платовете, цветовете и щампите, с които разполагаме, и за това с какви дрехи ще я съчетаем.

Освен това при закупуването е нужно да избираме дрехи по наш вкус. Паралелно с това е добре да се дадем сметка и дали можем да ги използваме в комбинация с останалия си гардероб. По този начин може да се извлече най-голяма полза и да се направят различните съчетания, тръгвайки от основата, с която разполагаме. Обърнете внимание на цвета:

Бяло. Белят цвят може да се съчетава с всички останали. Комбинацията със светли цветове от гамата - светло жълто или искрящо зелено не е препоръчителна. Изчистени бели дрехи са най-подходящи за летните месеци, тъй като не привличат светлината.

Гардероб

Черно. Черният цвят също така лесно се комбинира с всички останали. Единствено и в някои случаи не си подхожда с тъмно кафявото и тъмно синьото. Комбинациите на два различни тона на черното също не са препоръчителни. Като цяло черното представлява елегантността и на лукса.

Синьо. Синият цвят много добре се съчетава с бялото, червеното и с някои сиви нюанси. Тъмно синият или небесно синия цвят придават стил.

Зелено. Зеленият цвят е изключително предпочитан за носене и много труден за съчетаване. Добра е комбинацията между маслинено и тъмно зеленото с пясъчно жълтото, с червения, кафявия и сивия цвят.

Мода

Кафяво. Този цвят се съчетава изключително трудно с останалите цветове. Най-много си подхожда със своите различни тонове. Различните нюанси могат както да издължат фигурата ви, така и да ѝ придадат по-голям обем. Преобладава в женския гардероб.

Сиво. Този цвят преобладава най-вече в мъжкото облекло. Сивото се комбинира добре както с черния, синия, така и с червения цвят. Съчетанията със зеленото също са сполучливи, както и помежду различните му тонове.

Когато комбинирате дрехите си, не се осланяйте само на цветовете. Материите също са от значение. Не трябва да се комбинират летни и зимни дрехи или ако се прави, е нуждо да имате почти дизайнерски усет за съчетаване. Комбинацията между класическия стил и дреха с по-авангарден модел също не стои добре в повечето случаи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 2
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати