Модните дизайнери и техните суеверия

Модна колекци

Не се мислете, че модните дизайнери, които владеят изкуството на обличане до съвършенство, си нямат свои суеверия! Напротив, имат!

Почти всички известни майстори на облеклото спазват обичаи, с които след ревютата си приемат аплодисментите на публиката и които спазват всеки път с абсолютна точност и прецизност!

Кавали, например, е "арестувал" за себе си съпругата си Ева. Спътницата на дизайнера, която той счита за своя муза в професията, го съпровожда по модния подиум след всяко ревю.

Соня Рикел има навика да излиза заедно с моделите си. И когато стигне до края на подиума, да се поклони твърде продължително.

Заобиколен с купища манекенки, Карл Лагерфелд излиза приема аплаузите, марширувайки тържествено.

Александър Макуин пък явно е привърженик на бягане и фитнес. При всяко свое появяване британският дизайнер тича по подиума.

В края на ревютата си Валентино Гаравини вдига победоносно ръце.

Том Форд пък е известен със своята точност. След като покаже колекцията си той пристъпва към публиката ни повече, ни по-малко от 32 крачки.

Единственият непредвидим дизайнер е Джон Галиано. Ексцентрикът, наричан Пикасо на модата, след всяко ревю излиза като различен персонаж - кога като пират, кога като индиец...

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати