На първа среща се облечете в червено

Първа среща

Червения цвят е този, който омайва мъжете. Облечете ли се в червено на първата среща, той ви е в кърпа вързан.

Цветовете оказват изключително силно влияние в нашия живот, доказано най-вече от хромотерапията. Те могат да променят както настроението ни, така и душевното ни състояние.

Ако целта ви е да го омаете, то червеното неминуемо ще провокира желанието му към вас. А ако целта ви е точно обратната – да го отблъснете, то заложете на жълтото и кафявото. Тези цветова отблъскват представителите и на двата пола при първа среща.

Жените от своя страна смятат за най-привлекателни и сексапилни мъжете, облечени в сиво. От друга страна не им допадат особено много тези, облечени в розово.

Червено

Проведено е изследване, установило и как изборът на дрехи за среща се отразява на привлекателността. Оказало се, че 92% от участниците си спомнят дрехите, с които е бил облечен партньорът или партньорката им на първата им среща.

Освен това 69% от анкетираните мъже и 64% от жените признали, че цветът на дрехите има значение. Освен това 38% от жените и 27% от мъжете споменали, че ако настоящия им партньор е бил облечен в цвят дрехи, които не допадат на самите тях, то това е щяло да ги отблъсне.

Освен цветът на дрехите за първа среща, както стана ясно, от значение са и самите дрехи. Изборът на подходящ тоалет за случая може да се окаже чисто предизвикателство. Главната цел е да изглеждате зашеметяващо и уверена в себе си.

На първо място тоалетът зависи от възрастта. Друг фактор е къде ще се състои срещата. Ако ще ходите на футболен мач, официалната рокля не е за предпочитане.

Универсалното облекло са впити дънки, високи черни токчета, бяла туника (или червена) и елегантна малка чанта. Тоалетът е подходящ, тъй като подхожда на всички възрасти. Освен това подобен тоалет винаги оставя добро първо впечатление, защото той е непринуден.

Червена рокля

Ако първата ви среща ще представлява романтична разходка, то заложете на ефирните материи. Най-подходящи са роклите, които добавят още една доза романтика.

Първата среща на обяд изисква непринудено, но не спортно облекло. Семпла рокля, сандали или обувки с платформи и малка чанта за завършек перфектно и ненатрапчиво биха подчертали вашата женственост.

Перфектната първа среща за всяка дама е в романтичен ресторант. За да бъде срещата перфектна и за него, то заложете на тоалет, с който ще изглеждате ослепително и ще го поразите.

Малката черна рокля вече може да се замени от червена. Съчетана с високи токчета и подходящо бижу, ефектът ще е умопомрачителен.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати