Флорални аксесоари в косата тази пролет и лято

Тиара

Аксесоарите за коса могат да дадат перфектния завършек на прическата, особено, след като са подбрани с вкус. Добавяте само едно малко бижу в косата и изглеждате неотразими – коя жена не мечтае да събере погледите.

През пролетта и лятото на 2014 година най-актуални ще бъдат украшенията за глава, които ни напомнят за 20-те и 50-те години. Ретро аксесоарите могат да направят и най-обикновената прическа интересна, женствена, елегантна.

Ако искате да придадете стил на външния си вид, добавете кожена лента в косите. Кожената лента е много подходяща за дамите, които имат по-тънки коси – тя придава обем в горната част на главата.

В случай, че имате тънък косъм, добър вариант е да си направите къдрици, които да украсите с няколко малки цветенца в косата. За да имате по-небрежна и в същото време хубава прическа, добавете флорална шнола с по-голям размер.

Флоралните аксесоари ще ви придадат много женственост – вържете се в небрежен кок и завършете с няколко цветчета в косата. Ако ви допада повече прибраната коса, вързана на опашка ниско, тогава просто добавете украшенията за косата покрай ушите си.

Тиара в Косата

Бъдете креативни и потърсете вашата прическа и съчетайте с правилния аксесоар. Флоралните аксесоари ще бъдат изключително актуални – от малки фиби с цветя до големи шноли с подобни мотиви.

По-голямата част от аксесоарите за коса, които ще са актуални за пролетта и лятото на 2014 г са достатъчно небрежни, за да се използват в ежедневието, както и достатъчно закачливи и интересни да бъдат забелязани.

Украшенията за коса, които имитират злато, са също едни от топ тенденциите за 2014 година. Освен ежедневните аксесоари, има и такива, които са подходящи за някакъв по-важен случай – сложете си златна лента или шикозна шнола в косата.

За по-специални поводи или за работна атмосфера най-добре би изглеждала кожата, както и златните елементи, които ще ви придадат класа. Ако лентата е богато украсена, заложете на по-семпло облекло. Освен това не прекалявайте с останалите бижута по себе си.

Рейтинг

3.6
Общо 5 гласували
5 0
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари