Коженото палто притежава енергия

Кожено палто

Коженото палто изпълва тялото със силен енергиен заряд, твърдят италиански учени.

Решите ли да носите дългокосместо палто да кажем от лисица или канадски енот, трябва да знаете, че то ви дарява мощни еротични импулси. Особено ако го сложите върху елегантна вечерна рокля.

Ако сте със силен характер, енергията на палтото с дълъг косъм, ще ви превърне в истински проблем за мъжете. Но ако сте вглъбена в себе си романтичка, този тип кожа ще запълни липсата на решимост.

В групата на късокосместите палта са норката, чинчилата, хермелинът. Те имат "студена" енергия и дамите, които ги носят изглеждат недостъпни и изискани. С такава кожа по-нервните натури могат да укротят излишната си емоция и да засилят обаянието си.

Палто от естествен косъм

За тези, които се усещат по-затворени и нерешителни е подходяща кожа от домашно животно-заек, овца. Такова палто създава идеална защита за подобен тип дами.

Ако чувствате, че трябва да се изолирате от вредни влияния и въздействия на големия град, незаменим спътник ще ви стане връхна дреха от водни животинки - нутрия, бобър, видра, тюлен.

Палтата от водни обитатели притежават свойството да предпазват притежателя им от всякакви лоши магии и урочасване. това се дължи на пречистващите свойства на водата, в която дълго време са се гмурркали животинките.

Но за да работи енергийното поле на такава връхна дреха, трябва да се носи постоянно. Тя е много подходяща за хора, родени под знака на Риби, рак и скорпион. Тях палтото не само ще защитите, но и ще повлияе благотворно върху здравето им.

Любителките на изкуствените кожи ще се разочароват - дрехите от синтетични косми, наподобяващи естествените, имат свойството да акумулират отрицателна енергия.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати