ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Перфектна визия за фирмено парти

Перфектна визия за фирмено парти

Парти в Офиса
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

От една страна фирменото парти има служебен характер, но от друга става въпрос за купон, с което също трябва да се съобразим. В никакъв случай не бива да се залага на една от двете крайности. Ако сте облечени като за офис обстановка, вероятно видът ви ще бъде прекалено консервативен и дори може би скучен, с оглед на обстановката.

От друга страна, ако решите да заложите на думата парти и се облечете твърде провокативно, това може да не остави добро впечатление у останалите ви колеги и шефа ви. За да изглеждате добре на фирмено парти, трябва да намерите баланса – облечете нещо по-класическо от гардероба, но добавете и малко блясък към тоалета.

За да изберете правилна визия, трябва да знаете къде ще се провежда партито – дали става дума за ресторант, клуб и пр. В случай, че партито ще бъде в ресторант, наложително е да изберете по-класически тоалет. Относно грима – най-добре би било, ако сложите очна линия и спирала. Не прекалявайте с цветовете.

В случай, че ви се иска с нещо да разчупите облеклото, заложете на по-ефектна риза или блуза. Може да сложите и интересни обеци, които да бъдат акцент на визията ви. Ако партито, което вашата фирма организира, ще се провежда в клуб, сложете изискана рокля с дължина до коленете. Може да смените роклята с пола с долу-горе същата дължина и топ.

Визия за Парти

В случай, че нямате време да се преоблечете у дома, а тръгвате за партито директно от офиса, сложете в чантата си ефектно бижу, което достатъчно ще раздвижи визията ви.

Чантата трябва да бъде съобразена с тоалета – в никакъв случай не се препоръчва да носите огромната чанта, с която ежедневно се появявате на работното място. Подберете подходящ за облеклото ви чанта клъч.

Двете основни точки във визията са дължината и дълбочината – става дума за дължината на роклята и дълбочината на деколтето. Не забравяйте, че макар и купон, в понеделник отново ще сте в работна обстановка със същите тези хора.

Неподходящи са и впитите в тялото рокли. Ако роклята или полата не ви допадат, сложете дънки и подходяща риза – допълнете по-спортната визия с високи обувки и подходяща чанта. За повече цвят сложете цветно сако. Относно бижутата – задължително метални – никакви пластмасови дрънкулки по вас.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати