ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Перфектна визия за градинско парти

Перфектна визия за градинско парти

Лятна Рокля

Настъпи лятото – идеално време за градинско парти. Какво по-хубаво от това да се съберем с приятни хора сред зеленина и чист въздух. Това, че партито е сред природа, в никакъв случай не означава, че няма определени правила, които трябва да се спазват.

В случай, че имате покана за градинското парти, на нея, най-вероятно, е отбелязан дрескода на събитието. Дневното градинско парти може да уважите като облечете свеж летен костюм, който да не е официален.

За вечерно градинско парти, заложете на рокля – може да бъде дълга или с дължина около коляното, но отново да не е официална. В общи линии на градинското парти най-подходящ е т.нар стил casual – свободен стил на обличане.

Лятна Мода

Хубавото при градинското парти е, че можете да бъдете по-свободни в избора на цветове – може да си позволите да облечете дрехи с флорални мотиви, например. Единственото условие в това отношение е да не прекалявате с цветовете и да не са твърде натрапчиви.

Можете да съчетаете панталон с подходяща туника или блуза с къс ръкав - подберете едноцветен панталон и нещо по-свежо като цветове в горната част. Това, което не бива да слагате, са официални дрехи – рокли, строги костюми и токчета.

Може би една от най-лошите идеи е да обуете обувки с ток – те ще се забиват в пръстта и няма да се чувствате никак удобно. Добавете към облеклото си връхна дреха – случай, че партито се проточи, ще ви бъде необходимо сако или някаква наметка, може шал или жилетка.

Рокля

Аксесоарите подберете според тоалета, но не прекалявайте – не са нужни много бижута. Чантата трябва да е с малък до среден размер, задължително с дълга дръжка, за да бъдат ръцете ви свободни. Така ще можете да държите питието си и да се здрависвате с хората на събитието спокойно.

Тъй като партито е градинско, вземете мерки срещу насекомите. Преди да тръгнете нанесете репелент по тялото си. Облеклото на господата също не бива да е претенциозно или прекалено официално – риза или някаква блуза, съчетана с панталон, подходящ за сезона. За мъжете не е подходящо да слагат вратовръзки.

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати