Съвети за стил от Виктория Бекъм

Виктория Бекъм

Виктория Бекъм не успя да остане в историята с таланта си на певица, но се превърна в модна икона на едно десетилетие, засенчвайки с попаденията си останалите си колежки от Спайс гърлс.

Виктория спечели най-голяма известност от британската момичешка група след разпадането ѝ с неповторимия си усет за стил.

Госпожа Бекъм казва, че има няколко правила, към които тя всекидневно се придържа, когато избира дрехите си, и съветва другите жени също да ги приложат.

1. Не излагайте всичко на показ – Виктория Бекъм съветва, когато решите да покажете краката си, да скриете деколтето си и обратното. Според дизайнерката не е прилично когато цялото женско тяло е изложено на показ по улиците без да се оставя нищо на въображението.

Високи Обувки

2. Носете високи токчета – колкото и непрактичен да е този съвет, госпожа Бекъм смята, че няма нищо по-елегантно и съблазнително от жена на високи токчета.

3. Съчетавайте дрехите с бельото си – за Виктория липса на вкус и усет за стил е и когато бельото и дрехите се разминават, както цветово, така и с материята, от която са ушити.

4. Винаги носете аксесоари – британската дизайнерка смята, че чантата, обувките и очилата са рамката, която създава стилната визия на една жена.

5. Носете нещо от предишно десетилетие – любимата епоха на госпожа Бекъм са 50-те години на миналия век и не пропуска да сложи нещо, което напомня за този период.

Мода

6. Бъдете индивидуалисти – майката на 4 деца съветва да не копирате нечия визия и да не обличате задължително това, които група дизайнери и стилисти са обявили за модерно, а да носите дрехите така, както на вас ви е удобно, дори това да означава да обърнете блузата наопаки.

Самата Виктория признава, че често преправя дрехите, които купува, така че да изглеждат различно.

7. Не носете хоризонтални линии и обувки на платформи – „спрете да изглеждате като излезли от голф клуб“ – казва Виктория Бекъм, като определя тази комбинация като много несполучлива, създадена, за да не отива на никого.

В стила на Виктория Бекъм се забелязва и че носи предимно изчистени дрехи, а любимите ѝ рокли са с втален корсет и с дължина до коляното.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати