Как да съчетаваме панталона с принт

Панталон с принт

Несъмнено това лято сред най-хитовите тоалети ще са панталоните с принт. Заради разнообразната им шарка – флорални и животински мотиви, каре и точки, има няколко неща, с които трябва да внимаваме при комбинирането им.

Лятото е перфектният период, в който да облечем нещо по-шарено и цветно, за да разнообразим ежедневието си.

Панталоните с принт носят младежки дух и освен това са много удобни и артистични.

Това лято са актуални свежите цветове и флоралните мотиви.

За шарените панталони трябва да знаете, че уголемяват определени части на тялото – най-вече дупето и бедрата, като изменят формата им. Ако фигурите по панталона са големи, ще създадат илюзията, че сте по-пълни, отколкото всъщност сте.

Панталон принт

Това означава, че ако имате по-пищни форми, трябва да избягвате панталоните с цветни щампи.

Жените, които решат да носят една от основните тенденции за това лято, трябва да внимават с каква друга дреха и аксесоари го съчетават.

Препоръчително е панталоните с принт да се носят с високи обувки, защото така ще издължите фигурата си и ще изглеждате по-високи.

Блузите, които трябва да носите в съчетание с тези панталони, трябва да бъдат семпли и едноцветни. Същото се отнася и за чантата, и за останалите аксесоари по вас. Панталонът трябва да бъде акцентът в облеклото ви.

Принт

Сред най-популярните комбинации това лято е съчетанието на черно и бяло, но може да обличате и по-ярки цветове.

Когато принта на панталона е много ярък, трябва да го комбинирате с по-семпла блуза и аксесоари. Внимавайте да не прекалите с цветовете по себе си.

Животинските мотиви също са много популярни това лято. Те внушават дързост и съблазън. Това лято ще са модерни панталони с този принт в нетипични цветове като розовото и зеленото например.

Леопардовият и зебров принт са най-препоръчваната тенденция, като можете да ги съчетаете с класическа кафява или черна блуза.

Флоралните мотиви на панталоните създават усещането за романтика, а и тези щампи веднага приковават вниманието на околните. Този принт може да се комбинира само с неутрални цветове като черно, бяло и бежово.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати