Най-доброто от седмицата на модата в Ню Йорк

marchesa

Седмицата на модата в Ню Йорк, която започна от 4 септември, представи тенденциите за следващата година, вдъхновени от балета, лукса и социалното изкуство.

Социалното послание на Marc Jacobs

Дизайнерите на Marc Jacobs отбелязаха своя дебют на седмицата на модата в Ню Йорк. Тематиката в техните дрехи имаше открояваща се позиция против войната.

Цветната палитра, която дизайнерите използваха, беше в нюансите на сиво, каки, камуфлажно зелено, синьо и всички пустинни нюанси на кафяво.

Силно впечатление направиха бронираните жилетки, якетата с едри и груби кройки и войнишките панталони.

Силуетите на дрехите бяха издържани в А-симетрия, а детайлите по тях бяха много масивни.

Елегантен лукс от Calvin Klein

Дизайнерите от Calvin Klein наблегнаха на морскосиния цвят в колекцията си за следващият сезон. Почти всички дрехи на модната къща бяха в синята палитра.

Силуетите бяха изчистени в класически права линия. Правата рокля без ръкави с напластен плат по талията като акцент беше фаворитът от колекцията на Calvin Klein.

Дизайнерите на модния бранд бяха наблегнали и на меките материи и основно на вискозата. Те предложиха комбинацията от феерични и по-прибрани тоалети.

Съчетанието между между по-обемните и по-прилепналите дрехи беше използвано, както при комбинирането на поли, така и на панталони.

Флорална мода от Oscar de la Renta

Дизайнерите на Oscar de la Renta предложиха флоралната тема като една от основните тенденции за следващата година. Те бяха вдъхновени от идеята за възраждането, а ревютата им протекоха под музикалния съпровод на Бетовен.

Късите коктейлни ролки бяха с дълбоки волани и перфорация, която създаваше усещането за романтика.

michael kors

Полите са изработени от плътен памук и дантела, а при движение демонстрират пълна свобода. Предпочитаните цветове от Oscar de la Renta бяха черното, бялото и розовото.

Балетната феерия на Michael Kors

Колекцията на Michael Kors се отличаваше с късите балетни поли и обувки на нисък ток, които пресъздават практичността и удобството.

За разлика от останалите колекции в дрехите на Michael Kors липсваше тежест и наслагване на платове.

Високата талия и силуетите в А-симетрия бяха тенденциозни при моделите на Michael Kors.

Рейтинг

3.5
Общо 6 гласували
5 1
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари