ezine.bg»Статии»Мода»Модни Тенденции»Тази зима - ботуши над коляното

Тази зима - ботуши над коляното

Тази зима - ботуши над коляното

Зимата наближава и ще ви се наложи да си спретнете един рейд из магазините за ботушки. През зимния сезон най-актуални ще са ботушите над коляното и тези с високи токчета.

Миналата зима на тази вълна се понесоха само по-смелите дами. Но тази зима ботушите над коляното ще наводнят магазините.

Според западните дизайнери моделите трябва да са прости и изчистени на външен вид. Трябва да са от гладка кожа. Има обаче и дизайнери, които обичат риска и са по-смели в идеите си.

Техните продукти напомнят чизмите на мускетарите. Други модели пък са съчетание с ленти, които наподобяващи жартиери. Има и такива, които стигат до средата на бедрото!

Подобни модели фигурират в колекциите на Стела Макартни, Прада, Роберто Кавали, Александър Маккуин, Хюсеин Чалаян, Шанел, Луи Вютон...

Модните корифеи подмятат, че токчетата трябва да бъдат възможно най-високо. "Колкото по-високо, толкова по-модно", ще е девизът тази зима. Друг е въпросът дали с такива обувки е здравословно да се щрапа по разбитите родни тротоари.

Рейтинг

5 4
4 7
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати