ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Как да изберем гардероба си според зодията

Как да изберем гардероба си според зодията

Избор на Дрехи

Всеки човек има свой собствен вкус, но много лесно може да избере тоалети, които ще съответстват на зодиакалния му знак. За Овена са подходящи дрехи с елегантни линии, които са свободни и дават лекота на движенията.

Костюми, които са удобни и за офиса, и за официален прием, са най-добри за Овена. Дори в спортния стил представителите на тази зодия влагат елегантен нюанс, така че най-добри са спортните комплекти със стилна кройка.

Телецът предпочита да подбира дрехите си така, че да се получават цели комплекти. За представителите на тази зодия не се препоръчват ултрамодерните дрехи, подходящи са класически линии, които лесно може да се съчетаят с всичко. Деловият стил е сред най-добрите за тази зодия. Скъпите аксесоари само допълват изискания вид на дрехите.

Близнаците са екстравагантни и обичат да шокират околните с невероятните си дрехи. За тях е типично да съчетаят деловите дрехи с шокиращи и на пръв поглед неподходящи аксесоари. Спортни дрехи и изискани бижута и уникални дизайнерски тоалети са най-доброто, което може да избере представител на тази зодия.

Зодия Рак е известна с това, че представителите й не обичат да отделят много време за пазаруване. Но когато им предстои важна среща, те се готвят дни наред и подготвят тоалета си. Раците не са любители на екстравагантното, затова предпочитат умерените цветове и строгите линии. Понякога облеклото им се характеризира като безлично, затова е добре да освежат дрехите си с подходящ аксесоар.

Мода

Лъвът иска всички да му се възхищават, затова подбира дрехите си много внимателно. Те са скъпи и ефектни, без да са прекалено екстравагантни. Най-важното за тях е дрехите им да са уникални, затова най-добре е да потърсят услугите на дизайнер. Повечето Лъвове предпочитат черния цвят, но златистите тонове са най-подходящи за тази зодия.

Девите имат безупречен вкус и посвещават голяма част от времето си на обиколки по магазините, за да намерят най-подходящата дреха за тях. Обикновено гардеробът им е препълнен, но те винаги се чудят какво да облекат. Препоръчително за тях е да не се опитват винаги да избират най-модерните дрехи. Белият цвят е най-добрият избор за Девата.

Везните имат изтънчен вкус, те постоянно се опитват да намерят най-съвършените дрехи. За тях дори отиването до магазина е повод да се наконтят. Вместо любимия си черен цвят Везните по-добре да изберат син нюанс. Етно-дрехите са най-подходящи за представителите на тази зодия.

Скорпионът има склонност да прекалява с аксесоарите. Затова е добре да намали украшенията и да заложи на любимия си делови вкус. Тъмните цветове, които Скорпионът харесва, е добре да бъдат заменени с по-ярки, като тъмно червеното е сред най-подходящите за тази зодия.

Есенна Мода

За Стрелеца комфортът е най-важен при избора на дрехи. Меките материи са любими за тях. Стрелците имат склонност да носят години наред старите си дрехи, а е добре от време на време да попълват гардероба си с нещо ново.

Козирогът смята, че дрехите са показател за неговия статус. Марковите дрехи са му любими, както и скъпите аксесоари. Добре е Козирогът да добави в облеклото си малко лекомисленост, за да не е излишно строг стилът му на обличане. И още един съвет – сивото е прекрасен цвят, стига да не е единственият цвят в гардероба ви.

Водолеят иска да има дрехи, които няма шанс да види върху някой друг. За тази цел те са склонни да изхарчат всичките си спестявания. За да бъде напълно щастлив, представителят на тази зодия най-добре да измисля сам моделите на дрехите си, тъй като това му е заложено според разположението на звездите в момента на раждането му.

Рибите са склонни към крайности. Те харесват строгия делови стил, а също така и прекалено модерните футуристични модели. Сдържаните на пръв поглед Риби обичат експериментите. Те избират тоалета си спрямо настроението, но е добре да преодолеят склонността си да се обличат не съвсем според случая.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати