Няколко идеи за впечатляващи костюми на Хелоуин

Хелоуин

Несъмнено най-лесно ще е да си купите шапка на вещица или вампирски зъби, за да се маскирате на Хелоуин, но ако искате да впечатлите някого, трябва да се опрете на оригинални идеи.

Когато се маскирате за празника на Вси Светии, помнете, че освен да изглеждате отличително, трябва и да е лесно разпознаваемо това, което имитирате, за да разберат останалите идеята на костюма ви.

Филмови герои

Най-сигурно и в същото време много ефектно е да се маскирате като емблематични филмови герой. Така ще избегнете неудобните моменти, в които се притеснявате, че с антените на главата си изглеждате глупаво.

Класика в жанра е героинята на Одри Хепбърн от старата лента Закуска в Тифани. За костюма ви е необходима дълга черна и прилепналата рокля от типа цигара. Косата трябва да е вдигната на висок кок, като на видно място поставите блестящ аксесоар. Друг аксесоар, който ще ви е необходим, е дълго цигаре.

Черният прилепнал костюм на Оливия Нютан-Джон от мюзикъла Брилянтин също е емблематичен и в него, освен че веднага ще ви разпознаят, и ще изглеждате много секси. Нейната половинка в лентата – Джон Траволта, може да е мъжката алтернатива за костюм в нощта на Хелоуин.

Ники Минаж

Поп звездите

Последните години хит сред звездите от Холивуд е я костюм в стил Майли Сайръс, я Лейди Гага, Ники Минаж. Но най-благодатна в това отношение е Лейди Гага, чийто стил не е никак трудно да се имитира.

Този вариант за маскиране може до ви излезе и най-евтино, тъй като може да облечете, каквото имате под ръка, стига да го съчетаете правилно, така че да заприличате на съответната звезда.

Приказни герои

Няма как да не бъдете разпознати, ако се маскирате като популярните приказни герой. Тук имате най-голямо разнообразие от варианти – Червената шапчица, Пепеляшка, Питър Пан, носещи оригинални и отличителни костюми.

В приказките често има девойка от типа добър-лош герой, така че може с половинката да се маскирате в една и съща тема. Например Червената шапчица и лошия вълк.

Рейтинг

5 1
4 4
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати