Пет модни тенденции за зимния сезон

Седмица на Модата

През последните месеци се очертаха основните течения, които ще са модерни през идващата зима, но ако не можете да спазите всяко едно от тях, може да се спрете на 5, които се очертават като най-тенденциозни.

Двупластови облека

За студените дни през 2015-та и края на 2014-та година модерни ще бъдат двупластовите облекла. За тях е характерно, че изглеждат като две дрехи една върху друга, а в същност е само една дреха.

Дизайнерите от световните брандове препоръчват двете части на подобни дрехи да са от напълно различни материи и взаимно допълващи се цветове.

Първия слой, който е определян като базов, трябва да отива на цвета на кожата, а вторият цвят трябва отлично да се съчетава с базовия цвят.

Рокерско яке

Зимна Мода

Рокерското кожено яке или наричано още яке перфекто също ще е сред актуалните модни тенденции за студените месеци.

Това яке е напълно прилепнало за тялото, като дължината му не пада под кръста. Ципът отпред е диагонален и метален, а по реверите му има метални копчета.

Джобовете на това яке са вертикални и са встрани.

Велурени дрехи

Една от най-модерните материи за зимния сезон ще бъде велурът. Тази година дрехите от велур господстваха при колекциите, представени по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Велурените дрехи ще са модерни в патешко-жълто, който е един от основните цветове за тази зима, и всички нюанси на кафявото.

Зимни Дрехи

Обувки тип монк

Този вид обувки в миналото се носеха само от мъже, но тази година дизайнерите представиха и техния женски вариант, който перфектно се съчетава с костюм.

Обувките тип монк трябва да се носят с панталон, който е стеснен в долната част, и е задължително да се виждат чорапите.

Тези обувки са затворени, без връзки и се закопчават чрез каишка с катарама.

Кръгла чанта

Кръглите дамски чанти, които завладяха модните подиуми още през пролетта, ще бъдат много модерни тази зима. Те са с малки размери, а дръжката им обикновено е дълга.

Към тях може да има различни метални елементи и ресни за декорация.

Рейтинг

4
Общо 5 гласували
5 2
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари