Нова мода: Коледни играчки за брада

играчки за брада

Идва време да украсим домa си с цветни и бляскави коледни играчки. Вече има толкова много видове – стъклени, дървени или пластмасови, а защо не и такива, които сме си изработили сами. За децата последният вариант е най-забавен, защото ще им даде възможност да развихрят въображението си.

Украсата може да е решена само в два или три цвята или пък можете да си спретнете истинско пиршество на цветовете в дома си. По същия начин стои и въпросът с елхата – можете да се снабдите с изкуствена или да си купите истинско дръвче.

Изкуственото дръвче е може би по-практично – можете да намерите съвсем малки елхички, които деликатно да напомнят за празника, или огромни дървета, които ще допринесат за празничната атмосфера в дома.

Коледната украса вече може да се закача навсякъде у дома, а и не само, защото вече има коледни украшения дори за мъжка брада. Господата с брада стават все по-актуални и общо взето брадата се превръща в истински символ на мъжествеността.

Резултатите на онлайн анкета показват, че цели 82 на сто от жените приемат мъжете с брада за много по-мъжествени от останалите. Играчките за брада са дело на лондонска рекламна агенция – представляват коледни топки, които са в най-различни цветове и размери, пише Мирър.

От компанията обясняват, че тези нови украшения вече са много популярни и се търсят не само във Великобритания, но и в Австралия, а цената на един комплект е пет паунда. Всеки комплект за мъжката брада съдържа 14 различни коледни топки, като 10 от тях са с по-голям размер, а останалите 4 – по-малки.

Коледните топки са придобили много широка популярност и агенцията има клиенти от Германия, Франция, САЩ, Нова Зеландия, споделя служителят на компанията Оли Дийн.

Коледната украса може да бъде закупена онлайн, обяснява Оли. Компанията изпраща всяка година картички за Коледа на клиентите си, но през тази година са решили да ги зарадват и с малък забавен и нетрадиционен подарък, какъвто е комплектът с играчки за брада, допълва Оли.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати