Какви скрити ползи крие сутиенът ви?

Сутиени

С течение на времето дамското бельо успя да си спечели статут на нещо задължително, което малко или много говори за характерния стил и сексапил на една жена. Сутиенът пък присъства в ежедневното облекло на почти всички представителки на нежния пол.

Дамите, които са свикнали с поддържащото изобретение, надали някога биха се отказали от неговите качества. Тъй като много често се обсъждат недостатъците на сутиена, днес ще ви запознаем по-подробно с неговите неоспорими предимства.

1. Той е верен помощник на бюста ви след раждане и диета

Жените редовно трябва да се справят с не едно и две предизвикателства. Сред тях са постоянното сваляне и качване на килограми, въпреки че това надали може да се мери с бременността и раждането.

Сутиен

Когато носите сутиен, който е с правилната форма и най-вече размер, ви е се презастраховате от неприятните странични ефекти, които могат да се случат с тялото ви. Дори най-здравословното нещо на света, спортът, може да бъде истинска заплаха за вашия бюст, ако му се наслаждавате без спортно бельо.

2.Помага при болки в гърба и кръста

Благодарение на това велико изобретение много жени по цял свят са се сбогували веднъж завинаги с мъчителните болки в гърба и кръста. За онези от вас, които могат да се похвалят с пищна гръдна обиколка, сутиенът не е просто цветен аксесоар, който да съчетавате с облеклото си. Той е много повече, тъй като облекчава значително тежестта на бюста, което не е никак малко.

3.Подобрява стойката и походката ви

Ежедневното носене на тази част от бельото ви дава възможност да се сдобиете с по-добра стойка на тялото. Без значение какъв размер чашка носите, ако излезете без него, веднага ще усетите разликата и ще промените изправената си стойка.

Все пак, надали някоя жена би пъчила гордо гърди в офиса или би тичала за автобус, ако няма спокойствието, че всичко си е на мястото и не събира любопитните погледи на колеги и случайни минувачи.

4.Сутиенът е проява на стил

Много малко модели дрехи са създадени, за да бъдат носени без сутиен. Разбира се, вариантите за импровизация са безкрайни, но добре оформените гърди, които не прозират под материята, със сигурност изглеждат по-стилно.

Виж повече

Рейтинг

3.5
Общо 4 гласували
5 0
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

кака
кака
17.03.2015 19:11
еее4
0
0