Безценни модни съвети за жени с извивки

Пищна жена

Всяка жена заслужава да се чувства красива както в дрехите си, така и в килограмите си, независимо колко са те. За съжаление, в днешно време модната индустрия се страхува да излезе от познатите шаблони и да използва модели, които надхвърлят обичайните размери дрехи.

Затова понякога по-пищните дами са изправени пред редица препятствия, с които трябва да се справят. Като се започне от неодобрението в очите на околните и се стигне до дрехите, чиито размери не стига че са в ограничени бройки, но понякога изглеждат и ужасяващо скучни.

Много от щастливите дами, които не броят постоянно калориите в чинията си и могат да се похвалят с пищни извивки, се затрудняват в избора си на облекло и прибягват до консервативното черно. Но за да покажете самочувствие, имате нужда от доста по-голяма доза модно вдъхновение.

1. Рокля тип прегърни ме

Този модел просто е създаден за по-закръглени жени. Основното предимство на роклите тип прегърни ме е, че очертава талията в най-тънката ѝ част, като едновременно с това акцентира на бюста, прикривайки ханша, бедрата и корема. По този начин се създава илюзията за фигура тип пясъчен часовник.

Пухкава жена

2. Пола тип молив

Ако имате дупе, което е значително по-голямо от другите части на тялото, най-вероятно ще изглеждате зашеметяващо в такава пола. Изберете дължина до коляното и комбинирайте смело с риза в ярки цветове.

3. Разкроена пола

Този модел обещава да бъде изключително актуален през пролетта и лятото. Т.нар. миди пола е с дължина до средата на прасеца, висока талия и е широко разкроена. Така че, ако искате да прикриете няколко излишни килограма в областта на бедрата и корема, това несъмнено е вашият модел.

4. Раирани дрехи

От доста години насам моделите с райета се приемат като тема табу за по-пълните дами. Това, разбира се, е поредната заблуда, свързана с модната индустрия. Няма абсолютно нищо лошо, ако комбинирате блуза с хоризонтални райета с дълга жилетка в тъмен нюанс. Същото важи за полите и роклите, въпреки че при тях цветовите комбинации е добре да се сведат до максимум 3 цвята.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Zlatka Georgieva
Zlatka Georgieva
02.03.2017 08:23
Моите поздравления за находчивите идей! Само искам да отворя една скоба, като дам мой личен съвет, аз съм макси дама и за мен откриването на правилното като вид и размер облекло бе изключително трудно. Но за щастие това вече не е така на открих всичко което търсех. Надявам се моя личен опит да бъде в полза на някого като мен. Хубав ден!
0
0