Кои са задължителните модели чанти за всяка жена?

Официална чанта

Когато става дума за любимия женски аксесоар - чантата, има много признаци, по които всяка дама избира своята. Повечето обаче търсят практичността – все пак, всички знаят колко много потребни и не чак дотам вещи има една жена.

Въпреки това, избирането на чанта се е превърнало в култ и любимо занимание. А колкото повече чифтове обувки има една дама, толкова повече време трябва да отдели тя, за да сдобие с перфектната чанта за всеки чифт.

Но за да избегнете излишните разходи, инвестирани в безброй подобни модели, днес ще ви запознаем със задължителните чанти, които трябва да притежава всяка представителка на нежния пол.

1. Чанта за офиса

Клъч

Когато става дума за аксесоар, с който ежедневно трябва да се появявате в офиса, има няколко правила, с които е редно да се съобразите.

Първо – чантата трябва да бъде с нормална големина и стегната форма. Второ – изберете модел в тъмни цветове за зимата, а лятото се доверете на бежово.

И трето – Забравете за дългите дръжки, носенето през рамо и т.н., защото „офис” чантата трябва да говори за стил и изисканост. За ваше удобство, може да се спрете на модел с повече вътрешни секции, за да класифицирате добре вещите си.

2. Вечерен клъч

Чанта с дълга дръжка

Тук може да развихрите въображението си и да се сдобиете с модела, който ви е грабнал окото, защото няма определени правила.

Независимо дали предпочитате малкия клъч или по-удобния му братовчед, пликът с малка дръжка, изберете ярък цвят или по-разчупена украса, за да имате забележим акцент, независимо от облеклото, на което сте се спрели.

3. Чанта с дълга дръжка

Що се отнася до почивните дни, това може би е най-удачният избор. Може да комбинирате практичността на дългата дръжка с тази на чантите тип торба.

Така ще имате достатъчно място, за да поберете всичко необходимо, а освен това ръцете ви ще бъдат свободни. Този модел не е претенциозен откъм цветове, тъй като водеща при него е функционалността. Не е чудно, че всяка жена я харесва – с нея може да ходите на разходка, на пикник, дори на пазар.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати