Какво да облечем, ако имаме широк ханш

Широк Ханш

За да изглеждаме добре не е нужно непременно да притежаваме мерките на Адриана Лима. Една жена може да изглежда отлично в облеклото си, ако е подбрала точните дрехи.

Ако сте от дамите, които имат по-широк ханш, трябва да се оглеждате за дрехи, които ще подчертаят вашите предимства и перфектно ще скрият недостатъците на фигурата ви.

1. Поли – когато сте на пазар и си търсите подходяща пола, не трябва да поглеждате по-късите модели, защото те ще направят дупето ви по-голямо, отколкото е всъщност.

Пола

Подходящ модел за вас е популярната миди пола с дължина най-малко до коляното. Нужно е също да избирате модели с по-висока талия, които ще прикрият по-големия ви ханш.

Не се колебайте да изпробвате полите с А-силует, защото те са идеални за вашия тип фигура, а дългите им варианти ще ви направят да изглеждате женствена и секси.

2. Панталони – подходящите панталони за жените с широк ханш са в класически силует – без да са излишно стеснени нито в горната, нито в долната част.

Универсално правило е, че по-цветните дрехи ни карат да изглеждаме по-пълни, но ако съчетаем по-цветен панталон и връхна дреха в неутрален цвят, законът на правилото ще бъде разбит.

Задължително е обаче да избягвате панталоните с флорални мотиви, геометрични фигури или други принтове, тъй като те акцентират върху вашите слабости – бедрата, дупето и ханша.

Чанта

3. Пуловери – избирайте пуловери, блузи и ризи, които се спускат до дупето ви. По-дългите модели ще ви стоят отлично, прикривайки недостатъците ви. Избирайте модели, които имат акцент около деколтето или рамената ви, за да подчертаете предимствата си.

4. Връхни дрехи – при палтата и якетата избирайте по-вталените модели, които имат колан на кръста. За препоръчване е са дълги връхни дрехи, които да стигат поне до коляното ви. Ако искате да облечете жилетка, отново се спрете на по-дългия вариант.

5. Чанти – при широк ханш е задължително да не носите чанта, която от рамото ви ще спре точно на проблемното място – ханша. Избирайте модели с къса дръжка, които можете да носите в ръка.

Рейтинг

5 2
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
хаха
хаха
14.10.2015 20:14
Вие не сте в ред! Да скриеш широк ханш?! Голям срам... а ако имате и тънка талия към това, трябва да се скриете някъде и да не се показвате изобщо!
0
0