ezine.bg»Статии»Мода»Бижута и Аксесоари»Бижутата тази година – златни и пищни

Бижутата тази година – златни и пищни

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k143
Бижута

Златният цвят е истински хит за тази година, а тенденцията при неговото използване се пренесе и при бижутата. Обемни и златисти ще са модерните аксесоари не само през лятото, а и за цялата година.

Масивните колиета, ярките обеци и гривни се завърнаха на мода, като тенденцията при бижутата този сезон е да поставяме повече от тях около врата и ръцете си.

Златните бижута ще са най-подходящи за носене през лятото, тъй като яркият им цвят подчертава отлично по-тъмния тен, който предстои да съберем през по-топлите месеци.

Дамските часовници тази година приличат повече на мъжкия вариант. Те също са големи и забележителни, така че да подчертаят изящната и нежна женска ръка. До часовника могат да се поставят и няколко гривни, така че да се създаде повече пищност.

Пръстените са масивни и се поставят по няколко на един пръст, но не повече от 3. Освен златни, пръстените трябва да са по-артистични, така че да привличат погледите на околните с огромен цветен камък например.

Часовници

Колиетата тази година са могат да бъдат груби или по-нежни. Може да се спрете и на такива в асиметрична форма. Класическото синджирче и завършек на колието във форма на паричка отново са актуални за феновете на по-нежните бижута, а тези, които харесват по-пищните аксесоари, могат смело да се спрат на колиета с едри камъни.

Формите при аксесоарите тази година трябва да са по-необичайни и ексцентрични. Стилистите и модните блогъри съветват да се спрете на плетеници и по-разчупени етно форми.

Тази година един от най-добрите избори ще са бижута със седеф. Седефът е символ на женското начало и подчертава красотата и нежността на притежателката си.

При съчетаването на златните бижута трябва да сме внимателни, за да завършват красиво целия тоалет, а не да са разпилени и съчетани безвкусно.

Въпреки че комбинацията между аксесоарите този сезон изглежда като малък хаос, те отново трябва да създават цялост помежду си. Бижутата винаги трябва да се обединени от общ елемент, било то камък, геометрична форма или друг акцент.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest