ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Съчетаване на актуалните флорални мотиви

Съчетаване на актуалните флорални мотиви

Флорални мотиви

Мотивите, които създават асоциация с цветна градина, винаги са будили интерес като част от женския гардероб. Това е така заради техните свежи цветове и жизнерадостното усещане, което прибавят към дрехите.

С помощта на тези мотиви можете лесно да изградите цяла цветова схема. Освен това повечето флорални мотиви съдържат в себе си широк кръг от нюанси и цветове, което ги прави лесни за съчетаване с разнообразие от шарки, карета и райета.

Няма смисъл да казваме, че едноцветният изчистен десен е най-лесният и безопасен избор, когато става дума за комбинация на дреха с флорални мотиви. Все пак, ако искате да пробвате нещо малко по-смело, модните стилисти твърдят, че комбинацията с райе също е много стилен избор. Ключът към добре изглеждащия и балансиран тоалет е да съчетаете нюансите, така че да са в синхрон.

Например, една дълга пола на цветя чудесно би се вързала с шифонена раирана риза, стига тя да е в тон, съответстващ на полата. Както може да забележите, при всички комбинации, най-важното условие е, че всичко трябва да е подчинено на флоралния мотив, дори да става дума за обикновен топ.

Когато сте на обиколка по магазините, потърсете такива флорални мотиви, които се съчетават добре с цветовете, които вече имате в гардероба си. Така например, ако имате няколко ризи или блузи в тъмно зелено, най-добрият избор би бил мотив, включващ свежи зелени листа.

Мода

Комбинацията на тоалет с цветни елементи с аксесоари със същите елементи несъмнено е вариант, който ще привлича погледите. И все пак, добре е да внимавате в избора си, тъй като тук вече навлизаме в зона, наподобяваща минно поле – много лесно е да стъпиш накриво и да станеш за смях.

Затова заложете на нещо семпло, например лятна рокля на ситни и не толкова ясно изобразени цветчета, която да съчетаете с масивно колие с някакво цвете.

Този сезон особено актуални обещават да бъдат украшенията с истински орхидеи, които наподобяват венецианско стъкло. За щастие, нежните цветя съществуват в безкрайно много цветови комбинации, затова може да изберете най-подходящата за вас.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати