Как да си изберем бански според фигурата

Плажна Мода

Пясъчен часовник, крушовидна, ябълковидна и правоъгълна форма са основните типове женска фигура. В зависимост от това какво е нашето тяло, трябва да избираме и съответния модел бански.

Изборът на бански костюм трябва да е много внимателен, тъй като именно през лятото и на плажа разкриваме напълно фигурата си и това дали ще изглеждаме добре или не зависи от модела, на който сме се спрели.

Пясъчен часовник

Дамите с тази фигура имат добре оформени гърди, тънка талия и добре оформено дупе. При тази фигура гръдната обиколка и тази на дупето са с почти или напълно еднакви размери.

На тип пясъчен часовник отива горнище тип бриджитка, с което гърдите няма да изглеждат прекалено отпуснати. Бикините не трябва да бъдат прекалено изрязани, а от двете страни могат да завършват с деликатни панделки.

Ябълковидна форма

Фигурата се характеризира с широки рамене, голям бюст и по-тесни талия и бедра. Принципно жени с такава фигура имат добре оформени крака, а гръдната им обиколна е добре изразена.

Бански

Те трябва да избират по-широки бикини с висока талия, за да подчертаят красивите си крака. Горнището на банския трябва да е едноцветно с връв около врата.

Крушовидна форма

Размерът на ханша при крушовидната форма е по-голям от този на бюста, но най-ясно изразено е дупето при тази фигура. Бедрата също са доста по-пищни от горната част на тялото.

При тази фигура е добре да се спрете на цветни и артистични модели на горнище. То може да има мъниста, принтове и различни щампи, докато бикините трябва да са едноцветни и семпли.

Правоъгълна форма

При атлетичният тип фигура не се наблюдават почти никакви извивки по тялото, а разликите в сантиметри между бюст, талия и дупе е около или по-малко от 10 сантиметра.

Дамите с тази фигура трябва да си търсят бански, които визуално ще им добавят повече извивки. Избирайте пъстри и шарени модели с райе или флорални мотиви.

Горнището трябва да е с овални чашки и тънка връзка, преминаваща пред бюста, а бикините трябва да имат красив акцент като къдрички.

Рейтинг

5 1
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати