Кули върху краката са новият хит в татусите

Временни татуировки

Новата мода в татуировките са кули, изрисувани върху краката на човек. Манията е завладяла британците, а първият татуист, който е започнал да ги прави, се е занимавал десет години с това, преди да му хрумне идеята. Той си намерил партньор и двамата успели да си отворят собствено студио, което се казва Кражба на кули.

Татусите, които мъжът прави, са изключително детайлни и се придобиват завършен вид, едва когато двата крака са долепени един до друг. У нас пък модерни през лятото на 2015 година се оказват металическите татуси. Всъщност става дума за временни татуировки, което и позволява човек да си прави повече експерименти, тъй като знае, че не след дълго татусите ще се изтрият.

Временната татуировка е доста практично решение особено за онези, които се страхуват от болката или пък не са убедени, че татусът няма да им омръзне в най-скоро време. Особено популярни в момента са сребърните и златни татуси, които успешно имитират бижута. Могат да бъдат поставени навсякъде, като най-често се слагат на глезен, рамо, китка.

Световните звезди също са в крак с модата – временни металически татуси си направиха Риана, Алесандра Амброзио и др. Татуировките съвсем не са нова мода при популярните лица. Не само актрисите и певиците обичат да показват рисунките, които са направили по телата си.

Много рок музиканти и футболисти нашариха телата си с татуси, но повечето от рисунките са постоянни. Атлетичните татуирани мъже са смятани за изключително секси от повечето жени, без значение какво означават картинките по телата им. Разбира се има и популярни личности, чиито татуси изглеждат, меко казано, нелепо.

Сред най-грозните татуси се отличават червените рози на Черил Коул. Татусът е разположен на задната част на бедрата, дупето и стига до средата на гърба.

Сред най-неприятните татуси се нареждат и онези, които хората си правят с идеята да увековечат по някакъв начин любовта си към някого. После обаче, ако двойката се раздели, татусът остава повече като клеймо, отколкото като красив спомен.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати