Топ 5 на най-скъпите и лъскави чанти за 2015-та

Mouawad 1001 Nights Diamond Purse

Чантата е най-използваният и нужен женски аксесоар за всяка една дама. Въображението на повечето дизайнери обаче надхвърля практичността и от ежедневния аксесоар се създава истинско произведение на изкуството.

За последната година 3 от водещите модни бранда надмина всякакви рекорди до момента, създавайки чанти с поразителна външност и също толкова внушителна цена.

Mouawad 1001 Nights Diamond Purse

Първа в елитната класация е малката клъч чанта на Mouawad. Тя е в романтичната форма на сърце, а само по името ѝ може да се досетите, че ще грабне вниманието ви с хилядите си диаманти.

За да я притежавате, трябва да платите 3.8 милиона долара. Причината за високата цена са не само скъпите материали, но и сложността при изработката ѝ.

Hermes Birkin Ginza Tanaka Bag

Марката Hermes са известни по цял свят със своите чанти, но тази година успяха да надминат очакванията и на най-платежоспособните си клиенти.

Моделът им Birkin Ginza Tanaka Bag е инкрустиран с диаманти, като най-големият от тях – 8 карата, може да се сваля и да се носи като отделно бижу. Цената на чантата е 1.9 милиона долара.

Hermes Rose Gold Crocodile или Diamond Birkin Bag

Hermes

Следващото място в класацията отново принадлежи на чанта на Hermes. Rose Gold Crocodile е изработена от крокодилска кожа и е покрита с 11 000 диаманта. Цената ѝ е 1.9 милиона долара.

Hermes Chaine d'Ancre Bag

Лидер сред най-скъпите чанти за 2015-та година е и Chaine d'Ancre Bag, която е арсенал от бяло злато и диаманти. Цената на това впечатляващо бижу е 1.4 милиона долара.

Hermes Chaine d'Ancre Bag

Chanel Diamond Forever Bag

Дизайнерите от Шанел (Chanel) също създадоха чанта, която е пример за лукс. Diamond Forever Bag е в ограничена серия и от нея има само 13 броя. По всяка една от чантите има бяло злато и диаманти. Цената е 250 000 долара.

Рейтинг

5 0
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати