ezine.bg»Статии»Мода»Бижута и Аксесоари»Как да комбинираме бижутата с дрехи

Как да комбинираме бижутата с дрехи

Аксесоари

Често се случва в стремежа ни да изглеждаме добре да си направим елегантна прическа, да облечем красив тоалет, да съчетаем цветово обувките, чантата, червилото и да разрушим всичко с нелепо украшение.

В крайна сметка въпреки старанието, което сме положили, изглеждаме като малки момиченца, които са се ровили в гардероба на майка си. А спазването на правилата за избор на подходящи бижута не е много трудна задача. Естествено, те трябва не само да си пасват с общата визия, но и да я допълват.

В ежедневието си често носим дънки с удобни блузи. Ако блузата ви е изчистена и не е прекалено закопчана или поло, то може да я завършите със стилно синджирче. Металът на бижуто в случая не е от значение - то може да е от злато, сребро или да бъде дизайнерска изработка.

Никога не смесвайте две прекалено обемни огърлици, които ще се борят за внимание в тоалета ви. Ако ще напластявате, заложете на тънките метални синджирчета с перли или плочки, които лесно ще се съчетаят едно с друго. Също така внимавайте със смесването на металите. Ако искате да съчетаете пръстени от злато и сребро, то нека поне бъдат със сходен дизайн и стил.

Когато става дума за стилно офис облекло като костюм, който се състои от две части и риза, тогава бижутата са излишни. Може да си позволите пръстен и то не много голям. В случай че се чувствате голи, то един красив часовник би украсил по изящен начин визията ви.

Бижута

Обеците са сред бижутата, които най-много привличат погледите към лицето и акцентират вниманието на ушите. Затова е особено важно тези украшения да се подберат така, че блясъкът на камъните или тежестта на метала да не нарушат баланса в природния чар и красотата на жената.

Ако ви предстои официално събитие, на което смятате да бъдете с рокля с бюстие, най-добре заложете на висящи, масивни обеци. Така нито ще привличате излишно внимание към деколтето си, нито тоалетът ви ще бъде засенчен от някое колие.

Класическата черна рокля дава най-голяма свобода за изява и при нея можете да изберете цветни и ефектни огърлици. Дизайнерите съветват да ги съчетаете цветово с обувките или чантата си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати